Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karagöl FK Carmelo’s Goats
sonnn Tactiek classy
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 63
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide passt de bal zonder na te denken. Begagić is nu in balbezit. Begagić draait met de bal, schiet en ... Gőcze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Mušák is nu in balbezit. Mušák passt de bal in één keer door. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. Gőcze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Carmelo’s Goats 0:1

12e minuut.
Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică geeft een lange en hoge pass. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Gőcze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Carmelo’s Goats 0:2

18e minuut.
Begagić kopt de bal weg. Domide is nu in balbezit. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide haalt uit met een fantastische trap. Gőcze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
do Prado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chiodaroli de bal onder controle te krijgen. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandager haalt uit met een fantastische trap. Arsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Carmelo’s Goats 1:2

25e minuut.
Mušák speelt de bal door. Chiodaroli probeert naar een medespeler te passen. Carambol is nu in balbezit. Carambol geeft een lange en hoge pass. Domide krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sandager kopt de bal weg. Haanperä geeft een lange en hoge pass. Begagić kopt de bal weg. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Gőcze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Domide passt de bal in één keer door. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol geeft de bal voor. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. Gőcze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Begagić is nu in balbezit. Begagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Carmelo’s Goats 1:3

42e minuut.
Ahto heeft problemen om de bal te vangen. Maj speelt de bal door. Lică met een sublieme pass. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
do Prado controleert de bal met de borst. Haanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Haanperä geeft een lange en hoge pass. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Maj geeft een hoge lob. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Begagić neemt de penalty, wat een uithaal! Gőcze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 71%, Carmelo’s Goats 29%.
Karagöl FK - Carmelo’s Goats 1:3

57e minuut.
Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński geeft de bal voor. Finos is nu in balbezit. Finos geeft een hoge lob. Daar is Salle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Finos met een sublieme pass. Triguero controleert de bal met de borst. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Gőcze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Carmelo’s Goats 1:4

60e minuut.
Nicheli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Finos is nu in balbezit. Carambol is nu in balbezit. Carambol passt de bal zonder na te denken. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Maj is nu in balbezit. Triguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj verovert de bal door een tackle van achteren. Maj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Carmelo’s Goats 1:5

65e minuut.
Lică met een sublieme pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide onderschept slim de pass. Domide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Carambol passt de bal zonder na te denken. Maj speelt de bal door. Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide schiet op doel. Gőcze bokst de bal weg. Begagić is nu in balbezit. Begagić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Gőcze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Maj is nu in balbezit. Maj passt de bal met de wreef. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide schiet op doel. Gibert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gőcze bokst de bal weg.

85e minuut.
Mušák probeert naar een medespeler te passen. Lică rent richting de bal. Lică met een sublieme pass. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 64%, Carmelo’s Goats 36%.
Karagöl FK - Carmelo’s Goats 1:5