Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YavuzSultanSelimSpor ARSİN FK
532 Tactiek adem 442
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 53.2
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Mosios probeert naar een medespeler te passen. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak is nu in balbezit. Yalın rent richting de bal. Yalın schiet op doel. Leitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Jänisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jänisch probeert naar een medespeler te passen. Ziętek met een sublieme pass. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 1:0

11e minuut.
Siboni rent richting de bal. Bonifaci geeft een hoge lob. Inworp. Raymond met de inworp. Pabiański geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bonifaci geeft de bal voor. Siboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilundáin kopt de bal weg. Siboni rent richting de bal. Siboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek schiet op doel. Bizzarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 2:0

18e minuut.
Grzeszczak probeert naar een medespeler te passen. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Worthy. Wiss is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žlutý met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yalın krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Souza geeft een hoge lob. Bonifaci heeft problemen om de bal te vangen. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. Bizzarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 3:0

26e minuut.
Raymond met een sublieme pass. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański passt de bal in één keer door. Siboni rent richting de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Worthy speelt de bal door. Ilundáin rent richting de bal. Ilundáin passt de bal in één keer door. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger geeft de bal voor. Mosios kopt de bal weg. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 35%, ARSİN FK 65%.
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 3:0

47e minuut.
Žlutý geeft een hoge lob. Wiss kopt de bal weg. Souza geeft een hoge lob. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mosios is nu in balbezit. Mosios passt de bal in één keer door. Yalın is nu in balbezit. Yalın passt de bal zonder na te denken. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Pabiański kopt de bal weg. Worthy met een sublieme pass. Ilundáin speelt de bal door. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek haalt uit met een fantastische trap. Bizzarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Raymond is nu in balbezit. Venesia begaat een overtreding. Raymond is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jänisch met een snel genomen vrije trap. Siboni springt en kopt de bal. Bizzarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Wiss is nu in balbezit. Groh geeft de bal voor. Siboni is nu in balbezit. Siboni geeft een hoge lob. Ziętek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni passt de bal zonder na te denken. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Bizzarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 4:0

66e minuut.
Worthy rent richting de bal. Worthy speelt de bal door. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel. Bizzarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Träger de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 5:0

71e minuut.
Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański met een sublieme pass. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Bizzarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 6:0

72e minuut.
Pabiański speelt de bal door. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek passt de bal zonder na te denken. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Mosios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilundáin speelt de bal door. Siboni probeert naar een medespeler te passen. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ziętek passt de bal met de wreef. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaci geeft een lange en hoge pass. Träger probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Somersalo rent richting de bal. Siboni onderschept slim de pass. Siboni probeert naar een medespeler te passen. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 7:0

88e minuut.
Siboni is nu in balbezit. Ilundáin is nu in balbezit. Ilundáin speelt de bal door. Siboni rent richting de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ... Bizzarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Wiss onderschept slim de pass. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak passt de bal met de wreef. Yalın is nu in balbezit. Yalın schiet op doel. Leitão bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 34%, ARSİN FK 66%.
YavuzSultanSelimSpor - ARSİN FK 7:0