Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited SAMET EVLEKSİZ
yenilik Tactiek Samet EVLEKSİZ
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
45.4 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen good


13e minuut.
Duret probeert de bal aan de voet te houden. Duret geeft een lange en hoge pass. Bulutsuz kopt de bal weg. Abalı is nu in balbezit. Abalı schiet op doel. Elma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - SAMET EVLEKSİZ 1:0

17e minuut.
Daar is Plat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirbüker geeft de bal voor. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Tański met een snelle inworp. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yerli de bal. Yerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Özenmiş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Encerrabodes rent richting de bal. Yerli onderschept slim de pass. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Elma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - SAMET EVLEKSİZ 2:0

32e minuut.
Tunç is nu in balbezit. Mochnacz onderschept slim de pass. Mochnacz geeft de bal voor. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan geeft een hoge lob. Drábek kopt de bal weg. Daar is Ciripoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciripoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 29%, SAMET EVLEKSİZ 71%.
TuzlaUnited - SAMET EVLEKSİZ 2:0

50e minuut.
Mochnacz geeft de bal voor. Inworp. Bulutsuz met de inworp. Tunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bulutsuz met een snelle inworp. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker speelt de bal door. Tunç is nu in balbezit. Tunç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Tański de bal onder controle te krijgen. Bulutsuz rent richting de bal. Bulutsuz passt de bal met de wreef. Tunç is nu in balbezit. Tunç draait met de bal, schiet en ... Elma bokst de bal weg.

56e minuut.
Mochnacz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ingorokva de bal onder controle te krijgen. Drábek rent richting de bal. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tunç passt de bal zonder na te denken. Duret met een sublieme pass. Abalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalı geeft de bal voor. Yerli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Drábek is nu in balbezit. Ingorokva onderschept slim de pass. Ingorokva probeert naar een medespeler te passen. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan haalt uit met een fantastische trap. Kalaner bokst de bal weg.

77e minuut.
Száva bereikt de bal nog maar net als eerste. Száva geeft een hoge lob. Tański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Duret bereikt de bal nog maar net als eerste. Duret geeft een hoge lob. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 26%, SAMET EVLEKSİZ 74%.
TuzlaUnited - SAMET EVLEKSİZ 2:0