Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken Boca Juniors_61
turan4 Tactiek Eski günler.
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 41.7
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Appel verovert de bal door een tackle van achteren. Appel passt de bal met de wreef. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een hoge lob. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos bokst de bal weg. Sciarrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Boca Juniors_61 1:0

16e minuut.
Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen onderschept slim de pass. Semazen geeft de bal voor. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Boca Juniors_61 2:0

19e minuut.
Vucelja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vucelja geeft een hoge lob. Sciarrino kopt de bal weg. Appel rent richting de bal. Appel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Boca Juniors_61 3:0

28e minuut.
Semazen heeft problemen om de bal te vangen. Semazen geeft de bal voor. Sciarrino is nu in balbezit. Sciarrino haalt uit met een fantastische trap. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Boca Juniors_61 4:0

33e minuut.
Campagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin onderschept slim de pass. Sorokin passt de bal met de wreef. Filó rent richting de bal. Filó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Claudiano probeert naar een medespeler te passen. Vucelja is nu in balbezit. Vucelja met een sublieme pass. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel haalt uit met een fantastische trap. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Boca Juniors_61 5:0

40e minuut.
Campagnuolo geeft een lange en hoge pass. Vucelja rent richting de bal. Vucelja met een sublieme pass. Sciarrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarrino schiet op doel. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 35%, Boca Juniors_61 65%.
Ötüken - Boca Juniors_61 5:0

50e minuut.
Daar is Sciarrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appel rent richting de bal. Saucedo begaat een overtreding. Saucedo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Claudiano met de inworp. Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Claudiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudiano geeft de bal voor. Sciarrino maakt een snoekduik en kopt de bal. Burgos bokst de bal weg.

59e minuut.
Campagnuolo passt de bal zonder na te denken. Vucelja is nu in balbezit. Vucelja geeft een hoge lob. Appel springt en kopt de bal. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Boca Juniors_61 6:0

66e minuut.
Padrón geeft de bal voor. Vucelja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Appel rent richting de bal. Sciarrino is nu in balbezit. Sciarrino schiet op doel. Burgos bokst de bal weg.

70e minuut.
Ahumada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vucelja. Ahumada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahumada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Padrón kopt de bal weg. Klungelig pakt Appel de bal. Appel schiet op doel. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Boca Juniors_61 7:0

74e minuut.
Vucelja rent richting de bal. Vucelja passt de bal met de wreef. Appel is nu in balbezit. Appel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Boca Juniors_61 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 42%, Boca Juniors_61 58%.
Ötüken - Boca Juniors_61 8:0