Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors_61 Ötüken
Eski günler. Tactiek turan4
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
42.4 gemiddelde waardering 57.3
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Ahumada geeft de bal voor. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een hoge lob. Appel krijgt zijn hoofd ertegen. Burgos bokst de bal weg.

11e minuut.
Sorokin kopt de bal weg. Jurica probeert de bal aan de voet te houden. Seyidsoy rent richting de bal. Filó rent richting de bal. Filó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stucco met een snelle inworp. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorokin krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Filó kopt de bal weg. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seyidsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seyidsoy neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kompała rent richting de bal. Kompała geeft de bal voor. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sciarrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarrino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kasprzycki geeft de bal voor. Nunes controleert de bal met de borst. Stucco begaat een overtreding. Stucco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 56%, Ötüken 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boca Juniors_61 - Ötüken 0:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Slapka de bal onder controle te krijgen. Sciarrino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacRach. Sciarrino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sciarrino kan niet meer verder spelen. Kulesza komt het veld opgelopen. Semazen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Claudiano de bal. Claudiano geeft een lange en hoge pass. Appel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Trandafir is nu in balbezit. Kompała verovert de bal door een tackle van achteren. Kompała geeft de bal voor. Semazen is nu in balbezit. Semazen haalt uit met een fantastische trap. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tapar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Appel de bal. Kasprzycki rent richting de bal. Kasprzycki geeft een lange en hoge pass. Filó geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Claudiano bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Claudiano. Claudiano krijgt een gele kaart. MacRach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacRach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seyidsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Gandara bokst de bal weg. Paal! Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Claudiano passt de bal in één keer door. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek geeft een hoge lob. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Maleńczuk met een sublieme pass. Appel is nu in balbezit. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Ötüken 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 39%, Ötüken 61%.
Boca Juniors_61 - Ötüken 0:1