Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karagöl FK Ötüken
sonnn Tactiek turan4
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński onderschept slim de pass. Dorożyński geeft een hoge lob. Ahto kopt de bal weg. Daar is do Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Semazen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campagnuolo met een sublieme pass. Vucelja speelt de bal door. Appel is nu in balbezit. Appel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - Ötüken 0:1

12e minuut.
Claudiano met een snelle inworp. Finos geeft de bal voor. do Prado rent richting de bal. do Prado haalt uit met een fantastische trap. Gandara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karagöl FK - Ötüken 1:1

22e minuut.
Nunes kopt de bal weg. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Vucelja rent richting de bal. Vucelja geeft een hoge lob. Appel krijgt zijn hoofd ertegen. Gőcze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Triguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Triguero passt de bal zonder na te denken. Sciarrino rent richting de bal. Sciarrino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Finos bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudiano begaat een overtreding. Finos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahto met een snel genomen vrije trap. Finos kopt de bal weg. Osetek rent richting de bal. Basana verovert de bal door een tackle van achteren. Basana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gandara trapt de bal weg. Daar is Ahto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Padrón zijn tegenspeler op de grond. Ahto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ahto kan niet meer verder spelen. Nicheli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 50%, Ötüken 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karagöl FK - Ötüken 1:1

47e minuut.
Triguero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Claudiano met een snelle inworp. Semazen geeft een hoge lob. Appel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dorożyński met een snelle inworp. Manolov is nu in balbezit. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt do Prado de bal. do Prado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dorożyński passt de bal in één keer door. Nicheli rent richting de bal. Nicheli passt de bal met de wreef. Basana heeft problemen om de bal te vangen. Basana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Nunes geeft een hoge lob. Sciarrino is nu in balbezit. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie geeft een hoge lob. Basana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Semazen verovert de bal door een tackle van achteren. Semazen passt de bal in één keer door. Campagnuolo speelt de bal door. Sciarrino is nu in balbezit. Sciarrino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński passt de bal met de wreef. Nicheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicheli draait met de bal, schiet en ... Basana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen met een sublieme pass. Sciarrino rent richting de bal. Sciarrino haalt uit met een fantastische trap. Gőcze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Brzostowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vucelja met een snelle inworp. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 52%, Ötüken 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karagöl FK - Ötüken 1:1