Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken Karagöl FK
turan4 Tactiek sonnn
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 53.2
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Osetek onderschept slim de pass. Osetek met een sublieme pass. Vucelja rent richting de bal. Vucelja geeft de bal voor. Appel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gőcze trapt de bal weg van het doel. Manolov kopt de bal weg. Daar is Osetek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandager is nu in balbezit. Sandager schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Brzostowski de bal. Brzostowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vucelja de bal. Vucelja geeft een lange en hoge pass. Appel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Campagnuolo passt de bal zonder na te denken. Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft de bal voor. Sciarrino springt en kopt de bal. Gőcze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Dorożyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Campagnuolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Prado is nu in balbezit. do Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Karagöl FK 0:1

15e minuut.
Semazen is nu in balbezit. Semazen passt de bal met de wreef. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Appel is nu in balbezit. Appel schiet op doel. Gőcze bokst de bal weg.

22e minuut.
Vucelja met een sublieme pass. Appel speelt de bal door. Sciarrino is nu in balbezit. Sciarrino schiet op doel. Gőcze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ötüken - Karagöl FK 1:1

24e minuut.
Campagnuolo rent richting de bal. Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Semazen rent richting de bal. Semazen geeft de bal voor. Sciarrino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Osetek speelt de bal door. Vucelja is nu in balbezit. Brzostowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vucelja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vucelja kan niet meer verder spelen. Kompała komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Semazen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Padrón de bal. Padrón passt de bal met de wreef. Appel is nu in balbezit. Appel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Kompała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kompała probeert naar een medespeler te passen. Appel rent richting de bal. Appel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Karagöl FK 2:1

41e minuut.
Dorożyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manolov rent richting de bal. Manolov passt de bal met de wreef. Sandager is nu in balbezit. Sandager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ötüken - Karagöl FK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 48%, Karagöl FK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ötüken - Karagöl FK 2:2

51e minuut.
Kompała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semazen geeft een lange en hoge pass. Sciarrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarrino draait met de bal, schiet en ... Triguero probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - Karagöl FK 3:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicheli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński speelt de bal door. Nicheli speelt de bal door. Sandager bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandager draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kompała de bal. Kompała probeert naar een medespeler te passen. Appel is nu in balbezit. Appel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski probeert naar een medespeler te passen. do Prado is nu in balbezit. do Prado schiet op doel. Gandara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Jurica onderschept slim de pass. Campagnuolo met een sublieme pass. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen geeft een hoge lob. Appel krijgt zijn hoofd ertegen. Gőcze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 58%, Karagöl FK 42%.
Ötüken - Karagöl FK 3:2