Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSİN FK SAMET EVLEKSİZ
adem 442 Tactiek Samet EVLEKSİZ
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Özkan geeft de bal voor. Drábek controleert de bal met de borst. Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 0:1

4e minuut.
Tański rent richting de bal. Venesia onderschept slim de pass. Venesia met een sublieme pass. Grzeszczak met een sublieme pass. Wiss rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Drábek is nu in balbezit. Drábek passt de bal in één keer door. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi draait met de bal, schiet en ... Denis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irmer zal de hoekschop nemen. Denis kopt de bal weg. Somersalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi schiet op doel. Bizzarro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Träger geeft een lange en hoge pass. Tunuslu is nu in balbezit. Wiss onderschept slim de pass. Wiss schiet op doel. Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 1:1

28e minuut.
Venesia rent richting de bal. Venesia passt de bal zonder na te denken. Grzeszczak met een sublieme pass. Yalın is nu in balbezit. Yalın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Venesia met een sublieme pass. Mosios heeft problemen om de bal te vangen. Mosios speelt de bal door. Wiss rent richting de bal. Wiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grzeszczak passt de bal in één keer door. Daar is Yalın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak geeft de bal voor. Wiss krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSİN FK 39%, SAMET EVLEKSİZ 61%.
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 2:1

49e minuut.
Venesia met een sublieme pass. Mosios rent richting de bal. Mosios geeft een lange en hoge pass. Yalın springt en kopt de bal. Mochnacz probeert de bal aan de voet te houden. Elma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Grzeszczak met een sublieme pass. Venesia speelt de bal door. Tunuslu geeft een lange en hoge pass. Özkan is nu in balbezit. Özkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Drábek rent richting de bal. Drábek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Träger de bal onder controle te krijgen. Özkan rent richting de bal. Özkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Irmer passt de bal met de wreef. Denis rent richting de bal. Ciripoi onderschept slim de pass. Ciripoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 2:2

66e minuut.
Yalın heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özkan. Yalın is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szofmer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Encerrabodes heeft problemen om de bal te vangen. Wiss rent richting de bal. Wiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mosios bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosios geeft een hoge lob. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiss haalt uit met een fantastische trap. Elma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 3:2

76e minuut.
Mosios rent richting de bal. Mosios passt de bal met de wreef. Wiss rent richting de bal. Wiss draait met de bal, schiet en ... Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Elma trapt de bal weg van het doel. Irmer kopt de bal weg. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan haalt uit met een fantastische trap. Bizzarro bokst de bal weg. Bizzarro met een sublieme pass. Mosios heeft problemen om de bal te vangen. Mosios passt de bal zonder na te denken. Wiss rent richting de bal. Wiss schiet op doel. Elma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Klungelig pakt Drábek de bal. Drábek passt de bal zonder na te denken. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi haalt uit met een fantastische trap. Bizzarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 3:3

85e minuut.
De Nigris geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grzeszczak de bal onder controle te krijgen. Tunuslu kopt de bal weg. Yalın rent richting de bal. Yalın draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 4:3

87e minuut.
Denis geeft een lange en hoge pass. De Nigris speelt de bal door. Irmer met een sublieme pass. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan haalt uit met een fantastische trap. Bizzarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSİN FK 45%, SAMET EVLEKSİZ 55%.
ARSİN FK - SAMET EVLEKSİZ 4:3