Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAMET EVLEKSİZ ARSİN FK
Samet EVLEKSİZ Tactiek adem 442
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 55
solid Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Yalın kopt de bal weg. Venesia rent richting de bal. Venesia geeft de bal voor. Wiss rent richting de bal. Wiss draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Mosios rent richting de bal. Tunuslu geeft een lange en hoge pass. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - ARSİN FK 1:0

13e minuut.
Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak geeft de bal voor. Tunuslu is nu in balbezit. Wiss onderschept slim de pass. Wiss geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pálinger passt de bal met de wreef. Venesia is nu in balbezit. Venesia passt de bal zonder na te denken. Yalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAMET EVLEKSİZ - ARSİN FK 1:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venesia met de inworp. Szofmer geeft de bal voor. Wiss maakt een snoekduik en kopt de bal. Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - ARSİN FK 1:2

44e minuut.
Wiss verovert de bal door een tackle van achteren. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiss onderschept slim de pass. Wiss haalt uit met een fantastische trap. Elma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - ARSİN FK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 60%, ARSİN FK 40%.
SAMET EVLEKSİZ - ARSİN FK 1:3

46e minuut.
Ciripoi rent richting de bal. Denis onderschept slim de pass. Denis geeft een lange en hoge pass. Wiss rent richting de bal. Wiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Yalın de bal onder controle te krijgen. Tański met een sublieme pass. Drábek probeert naar een medespeler te passen. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Drábek met een sublieme pass. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan speelt de bal door. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Venesia is nu in balbezit. Venesia speelt de bal door. Wiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiss draait met de bal, schiet en ... Encerrabodes probeert de bal aan de voet te houden. Elma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalın schiet op doel. Elma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Venesia zal de hoekschop nemen. Yalın maakt een snoekduik en kopt de bal. Wiss maakt een snoekduik en kopt de bal. Elma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 66%, ARSİN FK 34%.
SAMET EVLEKSİZ - ARSİN FK 1:3