Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited YavuzSultanSelimSpor
yenilik Tactiek 532
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.5 gemiddelde waardering 58.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen formidabel
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Siboni verovert de bal door een tackle van achteren. Siboni passt de bal zonder na te denken. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:1

13e minuut.
Pabiański met een sublieme pass. Siboni is nu in balbezit. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Kalaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:2

14e minuut.
Susmuş passt de bal zonder na te denken. Ingorokva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:3

18e minuut.
Pabiański met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilundáin de bal. Ilundáin passt de bal in één keer door. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ziętek rent richting de bal. Ziętek schiet op doel. Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:4

21e minuut.
Jänisch speelt de bal door. Raymond is nu in balbezit. Raymond probeert naar een medespeler te passen. Siboni rent richting de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Susmuş passt de bal met de wreef. Yerli rent richting de bal. Souza rent richting de bal. Yerli onderschept slim de pass. Yerli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Cumare de bal. Siboni rent richting de bal. Siboni passt de bal met de wreef. Ziętek rent richting de bal. Ziętek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:5

41e minuut.
Cumare geeft een hoge lob. Worthy kopt de bal weg. Klungelig pakt Özenmiş de bal. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek schiet op doel. Kalaner bokst de bal weg. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 63%, YavuzSultanSelimSpor 37%.
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:6

49e minuut.
Chacon rent richting de bal. Cumare onderschept slim de pass. Cumare geeft een lange en hoge pass. Yerli heeft problemen om de bal te vangen. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Leitão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pabiański is nu in balbezit. Pabiański passt de bal met de wreef. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:7

55e minuut.
Inworp. Günday komt het veld opgelopen. Bernardi komt het veld opgelopen. Buwalda komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Souza geeft een hoge lob. Ilundáin geeft een hoge lob. Siboni rent richting de bal. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 0:8

62e minuut.
Jänisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond geeft een hoge lob. Ziętek is nu in balbezit. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raymond zal de hoekschop nemen. Siboni kopt de bal weg. Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek speelt de bal door. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cumare met de inworp. Susmuş geeft een hoge lob. Yerli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunç rent richting de bal. Tunç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Ziętek de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ilundáin neemt de hoekschop. Ziętek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Dağdeviren komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Abalı rent richting de bal. Abalı geeft de bal voor. Tunç heeft problemen om de bal te vangen. Tunç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 1:8

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlalay komt het veld opgelopen. Şahbazoğlu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Raymond geeft een lange en hoge pass. Ziętek kopt de bal weg. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański schiet op doel. Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 50%, YavuzSultanSelimSpor 50%.
TuzlaUnited - YavuzSultanSelimSpor 1:9