Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YavuzSultanSelimSpor TuzlaUnited
tektek Tactiek yenilik
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 46.4
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ziętek kopt de bal weg. Bernardi rent richting de bal. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Abalı de bal. Abalı passt de bal zonder na te denken. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... Leitão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 1:1

6e minuut.
Ingorokva geeft een lange en hoge pass. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker passt de bal in één keer door. Worthy heeft problemen om de bal te vangen. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ziętek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siboni is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 2:1

16e minuut.
Ingorokva rent richting de bal. Ingorokva geeft de bal voor. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Souza geeft een lange en hoge pass. Ziętek rent richting de bal. Ziętek met een sublieme pass. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Kalaner bokst de bal weg. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pabiański zal de hoekschop nemen. Siboni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 3:1

23e minuut.
Ingorokva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Worthy met een snelle inworp. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Worthy verovert de bal door een tackle van achteren. Worthy geeft een lange en hoge pass. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 4:1

27e minuut.
Pabiański passt de bal zonder na te denken. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 5:1

29e minuut.
Ilundáin geeft de bal voor. Ingorokva heeft problemen om de bal te vangen. Ziętek geeft een hoge lob. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bernardi geeft een lange en hoge pass. Száva onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pabiański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ziętek geeft een hoge lob. Siboni rent richting de bal. Pabiański rent richting de bal. Pabiański schiet op doel. Kalaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 6:1

37e minuut.
Ziętek geeft een lange en hoge pass. Pabiański kopt de bal weg. Klungelig pakt Száva de bal. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ziętek speelt de bal door. Bernardi rent richting de bal. Bernardi passt de bal met de wreef. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel. Kalaner bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalaner met een sublieme pass. Worthy kopt de bal weg. Bernardi is nu in balbezit. Bernardi schiet op doel. Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siboni rent richting de bal. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 7:1

41e minuut.
Yerli met een sublieme pass. Tunç heeft problemen om de bal te vangen. Demirbüker rent richting de bal. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Jänisch speelt de bal door. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański met een sublieme pass. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 26%, TuzlaUnited 74%.
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 7:1

48e minuut.
Ziętek rent richting de bal. Ziętek geeft een hoge lob. Siboni kopt de bal weg. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pabiański is nu in balbezit. Pabiański passt de bal zonder na te denken. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi schiet op doel. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 8:1

57e minuut.
Abalı rent richting de bal. Abalı geeft een lange en hoge pass. Ilundáin kan de bal niet met de borst controleren. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ingorokva verovert de bal door een tackle van achteren. Ingorokva met een sublieme pass. Abalı is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abalı zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Souza de bal. Souza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ingorokva de bal. Ziętek rent richting de bal. Ziętek draait met de bal, schiet en ... Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tunç is nu in balbezit. Ilundáin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tunç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özenmiş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abalı rent richting de bal. Abalı passt de bal in één keer door. Tunç rent richting de bal. Tunç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Abalı rent richting de bal. Abalı passt de bal in één keer door. Worthy geeft een hoge lob. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Pabiański speelt de bal door. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 9:1

84e minuut.
Chacon probeert naar een medespeler te passen. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek passt de bal zonder na te denken. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siboni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 10:1

86e minuut.
Ilundáin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilundáin passt de bal met de wreef. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański schiet op doel. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 35%, TuzlaUnited 65%.
YavuzSultanSelimSpor - TuzlaUnited 10:1