Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors_61 Carmelo’s Goats
Eski günler. Tactiek classy
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
41.2 gemiddelde waardering 60.5
average Schieten very good
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Lică probeert naar een medespeler te passen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal met de wreef. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fulga raakt geblesseerd tijdens het duel. Fulga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 0:1

7e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal met de wreef. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 0:2

14e minuut.
Vidolin verovert de bal door een tackle van achteren. Vidolin passt de bal zonder na te denken. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Saucedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Carambol met de inworp. Vidolin is nu in balbezit. Vidolin passt de bal in één keer door. Fulga is nu in balbezit. Fulga geeft de bal voor. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kasprzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 0:3

32e minuut.
Haanperä passt de bal met de wreef. Vidolin is nu in balbezit. Vidolin speelt de bal door. Fulga is nu in balbezit. Fulga draait met de bal, schiet en ... Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fulga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fulga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 75%, Carmelo’s Goats 25%.
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 0:4

46e minuut.
Kasprzycki onderschept slim de pass. Buzdugan rent richting de bal. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 0:5

49e minuut.
Fulga rent richting de bal. Saucedo onderschept slim de pass. Saucedo geeft een lange en hoge pass. Mušák geeft de bal voor. Domide springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 0:6

53e minuut.
Crişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Haanperä de bal onder controle te krijgen. Arsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crişan zal de hoekschop nemen. Seyidsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 1:6

58e minuut.
Kasprzycki passt de bal zonder na te denken. Stucco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidolin. Stucco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stucco kan niet meer verder spelen. Cañas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidolin geeft de bal voor. Saucedo heeft problemen om de bal te vangen. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 1:7

68e minuut.
Mušák probeert naar een medespeler te passen. Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Carambol passt de bal zonder na te denken. Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Fulga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mušák passt de bal zonder na te denken. Saucedo is nu in balbezit. Fulga onderschept slim de pass. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol passt de bal met de wreef. Vidolin met een sublieme pass. Fulga rent richting de bal. Fulga draait met de bal, schiet en ... Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domide probeert de bal aan de voet te houden. Vidolin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide geeft de bal voor. Cañas heeft problemen om de bal te vangen. Vidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidolin geeft een lange en hoge pass. Burgos bokst de bal weg. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 1:8

78e minuut.
Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Cañas rent richting de bal. Domide onderschept slim de pass. Domide schiet op doel. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 70%, Carmelo’s Goats 30%.
Boca Juniors_61 - Carmelo’s Goats 1:9