Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carmelo’s Goats Boca Juniors_61
classy Tactiek Eski günler.
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten redelijk
formidabel Passen goed
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Haanperä met een sublieme pass. Maj is nu in balbezit. Maj passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Carambol rent richting de bal. Carambol geeft de bal voor. Klungelig pakt Kasprzycki de bal. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 1:0

7e minuut.
Begagić heeft problemen om de bal te vangen. Domide rent richting de bal. Saucedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saucedo krijgt een gele kaart. Domide raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol geeft de bal voor. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 2:0

26e minuut.
Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seyidsoy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Arsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 2:1

37e minuut.
Domide passt de bal in één keer door. Maj probeert de bal aan de voet te houden. Begagić is nu in balbezit. Maj geeft een lange en hoge pass. Domide springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kasprzycki probeert naar een medespeler te passen. Lică is nu in balbezit. Crişan begaat een overtreding. Crişan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Burgos probeert naar een medespeler te passen. Maj kopt de bal weg. Domide rent richting de bal. Begagić rent richting de bal. Begagić haalt uit met een fantastische trap. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 37%, Boca Juniors_61 63%.
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 2:1

47e minuut.
Domide is nu in balbezit. Domide geeft een hoge lob. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Buzdugan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lică met een snelle inworp. Maj geeft een lange en hoge pass. Begagić krijgt zijn hoofd ertegen. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 3:1

56e minuut.
Saucedo geeft een hoge lob. Inworp. Lică met een snelle inworp. Maj is nu in balbezit. Maj geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maj speelt de bal door. Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal zonder na te denken. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 4:1

59e minuut.
Carambol passt de bal in één keer door. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Maj rent richting de bal. Maj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Salle geeft een hoge lob. Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 5:1

70e minuut.
Maj onderschept slim de pass. Maj passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 6:1

77e minuut.
Haanperä passt de bal met de wreef. Begagić is nu in balbezit. Maj met een sublieme pass. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Maj probeert naar een medespeler te passen. Kasprzycki rent richting de bal. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide haalt uit met een fantastische trap. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 7:1

85e minuut.
Daar is Carambol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carambol passt de bal zonder na te denken. Daar is Begagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sorokin passt de bal met de wreef. Trandafir rent richting de bal. Trandafir geeft een hoge lob. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ... Arsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 30%, Boca Juniors_61 70%.
Carmelo’s Goats - Boca Juniors_61 7:1