Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAMET EVLEKSİZ Karagöl FK
Samet EVLEKSİZ Tactiek sonnn
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 52.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Dorożyński speelt de bal door. Basana is nu in balbezit. Daar is Basana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMET EVLEKSİZ - Karagöl FK 0:1

25e minuut.
Drábek geeft een hoge lob. Ciripoi probeert de bal met de borst te controleren. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan haalt uit met een fantastische trap. Gőcze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Elma speelt de bal door. Drábek kopt de bal weg. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi haalt uit met een fantastische trap. Gőcze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Eftimie de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAMET EVLEKSİZ - Karagöl FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 54%, Karagöl FK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAMET EVLEKSİZ - Karagöl FK 1:1

53e minuut.
Drábek geeft een hoge lob. Ciripoi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibert. Ciripoi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zakiroğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

56e minuut.
Irmer met de inworp. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu geeft een lange en hoge pass. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Tunuslu geeft een hoge lob. Ciripoi rent richting de bal. Gibert begaat een overtreding. Gibert krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Nicheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicheli speelt de bal door. Mochnacz rent richting de bal. Basana onderschept slim de pass. Basana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Finos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicheli is nu in balbezit. Nicheli geeft een hoge lob. do Prado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert do Prado de bal onder controle te krijgen. Encerrabodes bereikt de bal nog maar net als eerste. do Prado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. do Prado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMET EVLEKSİZ 56%, Karagöl FK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAMET EVLEKSİZ - Karagöl FK 1:1