Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karagöl FK SAMET EVLEKSİZ
sonnn Tactiek Samet EVLEKSİZ
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 44.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Zakiroğlu rent richting de bal. Gibert onderschept slim de pass. Drábek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drábek krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ahto met een sublieme pass. Brzostowski is nu in balbezit. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Triguero met een snelle inworp. Finos heeft problemen om de bal te vangen. Finos geeft de bal voor. do Prado springt en kopt de bal. Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 1:0

33e minuut.
Dorożyński onderschept slim de pass. Dorożyński geeft de bal voor. Finos kopt de bal weg. Basana is nu in balbezit. Basana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 2:0

36e minuut.
Drábek speelt de bal door. Ahto rent richting de bal. Ahto met een sublieme pass. Basana bereikt de bal nog maar net als eerste. Basana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 38%, SAMET EVLEKSİZ 62%.
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 2:0

50e minuut.
Manolov rent richting de bal. Manolov geeft een lange en hoge pass. do Prado is nu in balbezit. do Prado haalt uit met een fantastische trap. Elma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 3:0

61e minuut.
Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov met een sublieme pass. do Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. do Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 4:0

61e minuut.
Nicheli komt het veld opgelopen. Polesný komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nigris geeft de bal voor. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi heeft problemen om de bal te vangen. Ciripoi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drábek rent richting de bal. Drábek geeft een lange en hoge pass. Triguero heeft problemen om de bal te vangen. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 4:1

81e minuut.
De Nigris is nu in balbezit. De Nigris passt de bal zonder na te denken. Nicheli probeert naar een medespeler te passen. Basana bereikt de bal nog maar net als eerste. Basana schiet op doel. Elma bokst de bal weg.

81e minuut.
do Prado passt de bal in één keer door. Daar is Basana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Prado is nu in balbezit. do Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 5:1

82e minuut.
Triguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Triguero passt de bal met de wreef. Finos is nu in balbezit. Finos geeft de bal voor. do Prado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nicheli geeft een lange en hoge pass. Tański rent richting de bal. Basana onderschept slim de pass. Basana draait met de bal, schiet en ... Elma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 6:1

87e minuut.
Drábek passt de bal met de wreef. Zakiroğlu rent richting de bal. Ahto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahto krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Finos passt de bal zonder na te denken. Ahto is nu in balbezit. Ahto probeert naar een medespeler te passen. do Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. do Prado haalt uit met een fantastische trap. Elma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karagöl FK 35%, SAMET EVLEKSİZ 65%.
Karagöl FK - SAMET EVLEKSİZ 6:1