Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carmelo’s Goats TuzlaUnited
classy Tactiek yenilik
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 42.9
excellent Schieten good
formidable Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker met een sublieme pass. Abalı met een sublieme pass. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 0:1

4e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Carambol passt de bal in één keer door. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Kalaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 1:1

9e minuut.
Inworp. Lică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingorokva is nu in balbezit. Domide onderschept slim de pass. Domide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić haalt uit met een fantastische trap. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 2:1

17e minuut.
Lică geeft de bal voor. Ingorokva heeft problemen om de bal te vangen. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 3:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carambol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cumare is nu in balbezit. Begagić verovert de bal door een tackle van achteren. Begagić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Kalaner trapt de bal weg. Carambol kopt de bal weg. Begagić rent richting de bal. Begagić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mušák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maj de bal. Duret begaat een overtreding. Duret krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Száva onderschept slim de pass. Száva geeft een lange en hoge pass. Haanperä controleert de bal met de borst. Haanperä geeft de bal voor. Domide is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Demirbüker de bal. Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj met een sublieme pass. Begagić is nu in balbezit. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Susmuş geeft een hoge lob. Inworp. Lică met een snelle inworp. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. Kalaner bokst de bal weg. Begagić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 4:1

41e minuut.
Carambol geeft de bal voor. Begagić rent richting de bal. Cumare is nu in balbezit. Begagić verovert de bal door een tackle van achteren. Begagić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Maj is nu in balbezit. Maj geeft de bal voor. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 31%, TuzlaUnited 69%.
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 4:1

47e minuut.
Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Carambol passt de bal in één keer door. Begagić rent richting de bal. Begagić draait met de bal, schiet en ... Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 5:1

50e minuut.
Daar is Cumare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal in één keer door. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić haalt uit met een fantastische trap. Kalaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Haanperä rent richting de bal. Haanperä geeft de bal voor. Susmuş heeft problemen om de bal te vangen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cumare geeft een hoge lob. Tunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Mušák onderschept slim de pass. Mušák geeft een hoge lob. Domide kopt de bal weg. Kalaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj passt de bal met de wreef. Domide is nu in balbezit. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Kalaner bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Lică is nu in balbezit. Lică probeert naar een medespeler te passen. Domide rent richting de bal. Domide schiet op doel. Kalaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 6:1

72e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal zonder na te denken. Száva is nu in balbezit. Begagić onderschept slim de pass. Begagić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lică rent richting de bal. Lică geeft de bal voor. Klungelig pakt Száva de bal. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Özenmiş komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lică zal de hoekschop nemen. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel. Kalaner bokst de bal weg. Száva verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 7:1

84e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide passt de bal in één keer door. Lică is nu in balbezit. Lică geeft de bal voor. Begagić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mušák passt de bal zonder na te denken. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol passt de bal in één keer door. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Şahbazoğlu komt het veld opgelopen. Ersözlü komt het veld opgelopen. Kalaner trapt de bal weg. Carambol kopt de bal weg. Klungelig pakt Özenmiş de bal. Begagić rent richting de bal. Begagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Susmuş probeert naar een medespeler te passen. Begagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Begagić is nu in balbezit. Begagić draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carmelo’s Goats 40%, TuzlaUnited 60%.
Carmelo’s Goats - TuzlaUnited 7:1