Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited Carmelo’s Goats
yenilik Tactiek classy
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
44.3 gemiddelde waardering 61.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Duret passt de bal zonder na te denken. Abalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalı geeft een lange en hoge pass. Yerli springt en kopt de bal. Arsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Carmelo’s Goats 1:0

3e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker maakt een afschuwelijke overtreding. Domide raakt geblesseerd tijdens het duel. Maj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domide krijgt zijn hoofd ertegen. Kalaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalaner met een sublieme pass. Maj kopt de bal weg. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. Kalaner bokst de bal weg. Klungelig pakt Száva de bal. Begagić rent richting de bal. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TuzlaUnited - Carmelo’s Goats 1:1

5e minuut.
Inworp. Carambol met de inworp. Cumare rent richting de bal. Begagić verovert de bal door een tackle van achteren. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ingorokva onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domide zal de hoekschop nemen. Begagić krijgt zijn hoofd ertegen. Kalaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Carmelo’s Goats 1:2

27e minuut.
Doeltrap. Arsoy met een harde bal richting middenveld. Maj kopt de bal weg. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Susmuş is nu in balbezit. Susmuş geeft de bal voor. Haanperä geeft een lange en hoge pass. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ... Kalaner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 56%, Carmelo’s Goats 44%.
TuzlaUnited - Carmelo’s Goats 1:2

52e minuut.
Salle kopt de bal weg. Maj is nu in balbezit. Maj probeert naar een medespeler te passen. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ... Kalaner bokst de bal weg.

66e minuut.
Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj geeft een lange en hoge pass. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Carmelo’s Goats 1:3

74e minuut.
Carambol met een snelle inworp. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cumare krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Susmuş is nu in balbezit. Begagić verovert de bal door een tackle van achteren. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Kalaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Carmelo’s Goats 1:4

90e minuut.
Susmuş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özenmiş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 53%, Carmelo’s Goats 47%.
TuzlaUnited - Carmelo’s Goats 1:4