Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YavuzSultanSelimSpor Boca Juniors_61
tektek Tactiek Eski günler.
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
61.9 gemiddelde waardering 43.1
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Raymond is nu in balbezit. Ilundáin is nu in balbezit. Raymond is nu in balbezit. Raymond geeft een lange en hoge pass. Siboni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pabiański rent richting de bal. Pabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 1:0

5e minuut.
MacRach probeert naar een medespeler te passen. Sorokin is nu in balbezit. Pabiański begaat een overtreding. Pabiański krijgt een gele kaart. Sorokin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sorokin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seyidsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Crişan met de inworp. Sorokin is nu in balbezit. Sorokin passt de bal zonder na te denken. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan geeft een lange en hoge pass. Leitão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco is nu in balbezit. Pabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Pabiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 2:0

24e minuut.
MacRach rent richting de bal. Ilundáin onderschept slim de pass. Ilundáin geeft de bal voor. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański speelt de bal door. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 3:0

38e minuut.
Buzdugan geeft de bal voor. Souza speelt de bal door. Stucco heeft problemen om de bal te vangen. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stucco probeert naar een medespeler te passen. Groh onderschept slim de pass. Pabiański rent richting de bal. Pabiański schiet op doel. Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 29%, Boca Juniors_61 71%.
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 4:0

48e minuut.
Buitenspel voor Seyidsoy. Goede buitenspelval van de verdediging. Souza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek speelt de bal door. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 5:0

49e minuut.
Buzdugan kopt de bal weg. Worthy rent richting de bal. Worthy geeft de bal voor. Pabiański rent richting de bal. Pabiański schiet op doel. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siboni kan de bal niet met de borst controleren. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jänisch passt de bal zonder na te denken. Raymond rent richting de bal. Raymond passt de bal met de wreef. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raymond geeft de bal voor. Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pabiański rent richting de bal. Pabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 6:0

57e minuut.
Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasprzycki probeert naar een medespeler te passen. Jänisch rent richting de bal. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft een hoge lob. Leitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 6:1

60e minuut.
Raymond met een sublieme pass. Siboni geeft een lange en hoge pass. Pabiański rent richting de bal. Pabiański schiet op doel. Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 7:1

64e minuut.
Ziętek rent richting de bal. Ziętek passt de bal in één keer door. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 8:1

69e minuut.
Pabiański rent richting de bal. Pabiański geeft de bal voor. Raymond rent richting de bal. Raymond geeft een hoge lob. Siboni springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Raymond kopt de bal weg. Ilundáin rent richting de bal. Ilundáin passt de bal met de wreef. Pabiański rent richting de bal. Pabiański draait met de bal, schiet en ... Burgos bokst de bal weg.

76e minuut.
Saucedo rent richting de bal. Pabiański onderschept slim de pass. Siboni rent richting de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 9:1

77e minuut.
Kasprzycki probeert naar een medespeler te passen. Ilundáin probeert naar een medespeler te passen. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 10:1

82e minuut.
Kasprzycki is nu in balbezit. Pabiański onderschept slim de pass. Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Raymond passt de bal zonder na te denken. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan maakt een afschuwelijke overtreding. Buzdugan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzdugan met een snelle inworp. Ziętek geeft een hoge lob. Daar is Siboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Worthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Worthy passt de bal met de wreef. Pabiański rent richting de bal. Pabiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YavuzSultanSelimSpor 21%, Boca Juniors_61 79%.
YavuzSultanSelimSpor - Boca Juniors_61 11:1