Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Juniors_61 YavuzSultanSelimSpor
Eski günler. Tactiek tektek
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
41.4 gemiddelde waardering 59.6
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Leitão met een sublieme pass. Worthy heeft problemen om de bal te vangen. Worthy met een sublieme pass. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ziętek geeft een hoge lob. Saucedo is nu in balbezit. Siboni verovert de bal door een tackle van achteren. Siboni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Siboni is nu in balbezit. Bernardi rent richting de bal. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ... Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziętek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernardi rent richting de bal. Bernardi geeft een hoge lob. Siboni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:2

19e minuut.
Kasprzycki met een sublieme pass. Sorokin rent richting de bal. Sorokin passt de bal zonder na te denken. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Siboni onderschept slim de pass. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek speelt de bal door. Raymond is nu in balbezit. Raymond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:3

23e minuut.
Daar is Ziętek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętek geeft een lange en hoge pass. MacRach is nu in balbezit. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chacon passt de bal zonder na te denken. Ziętek rent richting de bal. Ziętek probeert naar een medespeler te passen. Bernardi is nu in balbezit. Bernardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:4

29e minuut.
Kasprzycki kopt de bal weg. Worthy is nu in balbezit. Stucco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stucco krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Worthy is nu in balbezit. Worthy geeft een hoge lob. Daar is Siboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:5

36e minuut.
Slapka heeft problemen om de bal te vangen. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek met een sublieme pass. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Worthy geeft een hoge lob. Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:6

44e minuut.
Ziętek speelt de bal door. Bernardi is nu in balbezit. Bernardi geeft de bal voor. Raymond is nu in balbezit. Raymond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:7

45e minuut.
Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond speelt de bal door. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi haalt uit met een fantastische trap. Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Ziętek rent richting de bal. Ziętek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 71%, YavuzSultanSelimSpor 29%.
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:7

47e minuut.
Worthy passt de bal in één keer door. Bernardi rent richting de bal. Bernardi haalt uit met een fantastische trap. Raymond geeft een lange en hoge pass. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:8

51e minuut.
Souza geeft een lange en hoge pass. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond passt de bal met de wreef. Siboni rent richting de bal. Siboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raymond geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jänisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jänisch passt de bal met de wreef. Raymond rent richting de bal. Raymond probeert naar een medespeler te passen. Ilundáin geeft een lange en hoge pass. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Bernardi passt de bal zonder na te denken. Ziętek rent richting de bal. Ziętek geeft de bal voor. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chacon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft een hoge lob. Siboni maakt een snoekduik en kopt de bal. Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:9

63e minuut.
Groh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Raymond kopt de bal weg. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:10

68e minuut.
Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada rent richting de bal. Raymond tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raymond krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Ilundáin met de inworp. Raymond geeft een hoge lob. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ilundáin speelt de bal door. Siboni is nu in balbezit. Siboni passt de bal zonder na te denken. Bernardi is nu in balbezit. Bernardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bernardi heeft problemen om de bal te vangen. Bernardi passt de bal in één keer door. Siboni is nu in balbezit. Siboni draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:11

90e minuut.
Groh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilundáin is nu in balbezit. Ilundáin geeft een hoge lob. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 73%, YavuzSultanSelimSpor 27%.
Boca Juniors_61 - YavuzSultanSelimSpor 0:11