Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:53
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.12 [del]
  • Stadion: Risus Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 35537
Risus Les Ottomans
3-5-2 Tactiek Pep
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 33
formidable Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


10e minuut.
Natarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Yardımcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardımcı geeft een lange en hoge pass. Otero springt en kopt de bal. Borghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 1:0

17e minuut.
Uluarslan speelt de bal door. Otero is nu in balbezit. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 2:0

21e minuut.
Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı passt de bal met de wreef. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... Borghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 3:0

23e minuut.
Otero is nu in balbezit. Diev is nu in balbezit. Bobek onderschept slim de pass. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap. Borghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uluarslan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diev maakt een snoekduik en kopt de bal. Borghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Uluarslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluarslan speelt de bal door. Rolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero schiet op doel. Borghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ciepichał geeft de bal voor. Otero rent richting de bal. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ... Borghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 4:0

33e minuut.
Diev haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dudziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo is nu in balbezit. Diev is nu in balbezit. Diev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 5:0

36e minuut.
Scarpeli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yardımcı met de inworp. Klungelig pakt Diev de bal. Diev geeft een lange en hoge pass. Borghi bokst de bal weg. Klungelig pakt Otero de bal. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 6:0

38e minuut.
Diev heeft problemen om de bal te vangen. Otero rent richting de bal. Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dudziak wilt de vrije trap nemen. Borghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 7:0

39e minuut.
Dudziak kopt de bal weg. Voicu probeert de bal aan de voet te houden. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. Borghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Otero passt de bal in één keer door. Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı passt de bal met de wreef. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 8:0

44e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolin geeft een lange en hoge pass. Cham rent richting de bal. Cham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diev de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yardımcı neemt de hoekschop. Otero krijgt zijn hoofd ertegen. Borghi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 30%, Les Ottomans 70%.
Risus - Les Ottomans 8:0

46e minuut.
Klungelig pakt Rolin de bal. Voicu is nu in balbezit. Voicu probeert naar een medespeler te passen. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Natarelli is nu in balbezit. Natarelli geeft een hoge lob. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. Borghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 9:0

60e minuut.
Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı passt de bal met de wreef. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... Calvo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yardımcı zal de hoekschop nemen. Parlayan heeft problemen om de bal te vangen. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cham verovert de bal door een tackle van achteren. Cham geeft de bal voor. Diev is nu in balbezit. Klungelig pakt Diev de bal. Diev schiet op doel. Borghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Eberle rent richting de bal. Natarelli onderschept slim de pass. Natarelli passt de bal met de wreef. Daar is Diev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Diev verovert de bal door een tackle van achteren. Uluarslan speelt de bal door. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero haalt uit met een fantastische trap. Borghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 10:0

71e minuut.
Parlayan met een sublieme pass. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı met een sublieme pass. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı passt de bal met de wreef. Diev rent richting de bal. Daar is Diev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diev geeft de bal voor. Borghi bokst de bal weg. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 11:0

80e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Loughlin passt de bal zonder na te denken. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 12:0

86e minuut.
Ciepichał geeft een lange en hoge pass. Yardımcı kopt de bal weg. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ... Borghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Les Ottomans 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 25%, Les Ottomans 75%.
Risus - Les Ottomans 13:0