Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor Babasultan SK
mustilo Tactiek off
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Prando rent richting de bal. Prando passt de bal met de wreef. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Babasultan SK 0:1

9e minuut.
Czerep onderschept slim de pass. Czerep geeft een hoge lob. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Babasultan SK 0:2

12e minuut.
Czerep is nu in balbezit. Czerep geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kızılateş de bal. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Özbalcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni geeft een hoge lob. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Babasultan SK 0:3

17e minuut.
Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni passt de bal in één keer door. Vukašević geeft een lange en hoge pass. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Özbalcı met een snelle inworp. Balarezo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukašević. Vukašević krijgt een gele kaart. Balarezo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özbalcı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urbán krijgt zijn hoofd ertegen. Babaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zduński rent richting de bal. Zduński geeft een lange en hoge pass. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán draait met de bal, schiet en ... Babaoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Babasultan SK 1:3

31e minuut.
Lakić passt de bal in één keer door. Czerep is nu in balbezit. Czerep met een sublieme pass. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Czerep speelt de bal door. Klungelig pakt Lakić de bal. Lakić passt de bal met de wreef. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Deprez geeft een hoge lob. Lakić rent richting de bal. Janiaczyk probeert naar een medespeler te passen. Lakić rent richting de bal. Lakić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kızılateş rent richting de bal. Vukašević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašević passt de bal met de wreef. Lakić rent richting de bal. Lakić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zduński passt de bal zonder na te denken. Balarezo rent richting de bal. Balarezo passt de bal met de wreef. Urbán rent richting de bal. Urbán schiet op doel. Babaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guarinoni zal de hoekschop nemen. Sangronis springt en kopt de bal. Torres Belén probeert de bal aan de voet te houden. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Czerep raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maurer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 71%, Babasultan SK 29%.
uneyspor - Babasultan SK 1:3

46e minuut.
Sangronis kopt de bal weg. Prando bereikt de bal nog maar net als eerste. Prando passt de bal in één keer door. Lakić is nu in balbezit. Lakić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Suchomski is nu in balbezit. Suchomski geeft een hoge lob. Urbán is nu in balbezit. Urbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Babasultan SK 2:3

70e minuut.
Urbán onderschept slim de pass. Vukašević onderschept slim de pass. Vukašević probeert naar een medespeler te passen. Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Prando is nu in balbezit. Prando geeft de bal voor. Lakić kopt de bal weg. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Babasultan SK 2:4

74e minuut.
Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş passt de bal zonder na te denken. Prando bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán onderschept slim de pass. Sztorc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni met een sublieme pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Speichler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Babasultan SK 2:5

88e minuut.
Deprez onderschept slim de pass. Deprez geeft een hoge lob. Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen. Lakić rent richting de bal. Lakić schiet op doel. Speichler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 60%, Babasultan SK 40%.
uneyspor - Babasultan SK 2:5