Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babasultan SK uneyspor
off Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Czerep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerep passt de bal met de wreef. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - uneyspor 1:0

6e minuut.
Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Suchomski rent richting de bal. Stanković begaat een overtreding. Stanković krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Guarinoni met een sublieme pass. Wakulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Torres Belén is nu in balbezit. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Guarinoni speelt de bal door. Wakulczyk is nu in balbezit. Kızılateş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wakulczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wakulczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - uneyspor 2:0

22e minuut.
Stanković is nu in balbezit. Stanković passt de bal in één keer door. Guarinoni geeft de bal voor. Speichler speelt de bal door. Guarinoni geeft een lange en hoge pass. Speichler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Czerep passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wakulczyk de bal. Wakulczyk speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Speichler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Zduński is nu in balbezit. Zduński met een sublieme pass. Sztorc is nu in balbezit. Sztorc schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Inworp. Zduński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut geeft de bal voor. Balarezo krijgt zijn hoofd ertegen. Babaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Zduński speelt de bal door. Sztorc is nu in balbezit. Sztorc passt de bal met de wreef. Urbán rent richting de bal. Urbán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Czerep rent richting de bal. Czerep passt de bal met de wreef. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Speichler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - uneyspor 3:0

36e minuut.
Vivenzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Torres Belén de bal. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - uneyspor 4:0

39e minuut.
Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Özbalcı rent richting de bal. Vivenzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vivenzi krijgt een gele kaart. Özbalcı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kızılateş met een snel genomen vrije trap. Daar is Özbalcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbalcı geeft de bal voor. Babaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Urbán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - uneyspor 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 43%, uneyspor 57%.
Babasultan SK - uneyspor 4:1

49e minuut.
Özbalcı is nu in balbezit. Özbalcı met een sublieme pass. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo schiet op doel. Babaoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - uneyspor 4:2

53e minuut.
Czerep met een sublieme pass. Torres Belén rent richting de bal. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis schiet op doel. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - uneyspor 5:2

56e minuut.
Czerep is nu in balbezit. Czerep passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni probeert naar een medespeler te passen. Czerep met een sublieme pass. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Torres Belén probeert de bal aan de voet te houden. Czerep is nu in balbezit. Czerep geeft de bal voor. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Jaramillo de bal. Guarinoni onderschept slim de pass. Guarinoni geeft een hoge lob. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - uneyspor 6:2

86e minuut.
Urbán met een sublieme pass. Klungelig pakt Balarezo de bal. Balarezo passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 30%, uneyspor 70%.
Babasultan SK - uneyspor 6:2