Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HusPas Aytemiz Alanyaspor
5-3-2 Tactiek 123
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
23 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 50.8
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Yenilmeztürk geeft de bal voor. Inworp. Rosta met een snelle inworp. Smolej rent richting de bal. Smolej haalt uit met een fantastische trap. Dec bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Yenilmeztürk de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Oncea passt de bal met de wreef. Zerbino bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncea speelt de bal door. Smolej rent richting de bal. Smolej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta speelt de bal door. Smolej rent richting de bal. Smolej draait met de bal, schiet en ... Tüfekçioğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 0:1

15e minuut.
Cubelos geeft een lange en hoge pass. Trojanowski kan de bal niet met de borst controleren. Ruderisch rent richting de bal. Ruderisch schiet op doel. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Oncea kopt de bal weg. Yenilmeztürk met een sublieme pass. Daar is Konuşkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerbino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 0:2

33e minuut.
Włoszczak passt de bal zonder na te denken. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruderisch de bal. Ruderisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. Dalyan rent richting de bal. Trojanowski is nu in balbezit. Dalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruderisch is nu in balbezit. Ivankov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruderisch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruderisch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Almarza bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Almarza trapt de bal weg van het doel. Włoszczak kopt de bal weg. Oncea speelt de bal door. Zerbino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Włoszczak de bal. Włoszczak geeft de bal voor. Cubelos kopt de bal weg. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Oncea rent richting de bal. Oncea passt de bal zonder na te denken. Zerbino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbino draait met de bal, schiet en ... Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 0:3

45e minuut.
Włoszczak rent richting de bal. Włoszczak geeft een lange en hoge pass. Dalyan rent richting de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 57%, Aytemiz Alanyaspor 43%.
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 1:3

48e minuut.
Włoszczak kopt de bal weg. Oncea speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Yenilmeztürk de bal onder controle te krijgen. Zerbino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbino draait met de bal, schiet en ... Dec bokst de bal weg. Dec met een sublieme pass. Dzikowski kopt de bal weg. Dalyan is nu in balbezit. Ruderisch rent richting de bal. Ruderisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 2:3

53e minuut.
Konuşkan geeft een hoge lob. Dzikowski met een sublieme pass. Ruderisch is nu in balbezit. Ruderisch draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 3:3

57e minuut.
Rosta met een snelle inworp. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej probeert naar een medespeler te passen. Oncea is nu in balbezit. Oncea haalt uit met een fantastische trap. Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smolej rent richting de bal. Smolej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski geeft de bal voor. Ruderisch is nu in balbezit. Ruderisch schiet op doel. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 4:3

61e minuut.
Inworp. Dzikowski met een snelle inworp. Panarisi is nu in balbezit. Ruderisch verovert de bal door een tackle van achteren. Ruderisch draait met de bal, schiet en ... Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Zerbino probeert naar een medespeler te passen. Oncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncea probeert naar een medespeler te passen. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Oncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncea geeft een lange en hoge pass. Zerbino is nu in balbezit. Zerbino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 4:4

72e minuut.
Cubelos onderschept slim de pass. Cubelos geeft de bal voor. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruderisch schiet op doel. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 5:4

74e minuut.
Włoszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak passt de bal in één keer door. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 6:4

76e minuut.
Trojanowski speelt de bal door. Švanda speelt de bal door. Dzikowski met een sublieme pass. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruderisch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 7:4

78e minuut.
Rosta speelt de bal door. Klungelig pakt Smolej de bal. Włoszczak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Włoszczak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Smolej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Panarisi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Švanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Švanda probeert naar een medespeler te passen. Oncea speelt de bal door. Zerbino rent richting de bal. Zerbino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dec trapt de bal weg van het doel. Daar is Panarisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruderisch de bal. Ruderisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Švanda is nu in balbezit. Švanda passt de bal met de wreef. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 7:5

87e minuut.
Švanda passt de bal met de wreef. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta passt de bal zonder na te denken. Smolej is nu in balbezit. Smolej haalt uit met een fantastische trap. Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dzikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruderisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruderisch probeert naar een medespeler te passen. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 49%, Aytemiz Alanyaspor 51%.
HusPas - Aytemiz Alanyaspor 7:5