Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babasultan SK Risus
off Tactiek 3-5-2
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Dudziak passt de bal zonder na te denken. Diev rent richting de bal. Guarinoni is nu in balbezit. Dudziak verovert de bal door een tackle van achteren. Dudziak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gogoncea rent richting de bal. Prando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogoncea raakt geblesseerd tijdens het duel. Natarelli met een snel genomen vrije trap. Dudziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Prando bereikt de bal nog maar net als eerste. Prando geeft een lange en hoge pass. Lakić probeert de bal aan de voet te houden. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi bokst de bal weg.

25e minuut.
Yardımcı verovert de bal door een tackle van achteren. Yardımcı passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kapusta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilalsoy met een snelle inworp. Otero rent richting de bal. Otero geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Risus 0:1

35e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapusta is nu in balbezit. Otero onderschept slim de pass. Otero haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Risus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 59%, Risus 41%.
Babasultan SK - Risus 0:2

50e minuut.
Vukašević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deprez is nu in balbezit. Diev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diev krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Cham onderschept slim de pass. Cham geeft de bal voor. Vivenzi geeft de bal voor. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dudziak met de inworp. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı passt de bal in één keer door. Dudziak geeft de bal voor. Hilalsoy kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 38%, Risus 62%.
Babasultan SK - Risus 0:2