Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor - Amuda Kalkan Team -
mustilo Tactiek Pep
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 42.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Inworp. Zduński met de inworp. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc onderschept slim de pass. Sztorc geeft de bal voor. Kyuong-Yong bokst de bal weg. Urbán rent richting de bal. Urbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 1:0

16e minuut.
Strempel kopt de bal weg. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Paşazadə zijn tegenspeler op de grond. Paşazadə krijgt een gele kaart. Balarezo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kızılateş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Urbán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zduński probeert naar een medespeler te passen. Sztorc is nu in balbezit. Sztorc geeft een lange en hoge pass. Urbán is nu in balbezit. Urbán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo schiet op doel. Kyuong-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 2:0

26e minuut.
Lətifov geeft een lange en hoge pass. Prosperi rent richting de bal. Prosperi passt de bal zonder na te denken. Boháčik rent richting de bal. Boháčik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Simionati onderschept slim de pass. Kızılateş onderschept slim de pass. Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán schiet op doel. Kyuong-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Janiaczyk geeft een lange en hoge pass. Sztorc rent richting de bal. Sztorc passt de bal zonder na te denken. Urbán rent richting de bal. Urbán draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Balarezo passt de bal in één keer door. Sztorc rent richting de bal. Sztorc haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen. Strempel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 3:0

39e minuut.
Paşazadə onderschept slim de pass. Paşazadə geeft de bal voor. Torres Belén is nu in balbezit. Boháčik onderschept slim de pass. Boháčik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 50%, - Amuda Kalkan Team - 50%.
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 3:0

51e minuut.
Simionati geeft een lange en hoge pass. Sztorc kopt de bal weg. Biegajski heeft problemen om de bal te vangen. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Biegajski rent richting de bal. Biegajski geeft een hoge lob. Boháčik is nu in balbezit. Boháčik haalt uit met een fantastische trap. Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kızılateş passt de bal met de wreef. Urbán is nu in balbezit. Balarezo rent richting de bal. Balarezo haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 4:0

61e minuut.
Urbán is nu in balbezit. Strempel geeft de bal voor. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháčik verovert de bal door een tackle van achteren. Boháčik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Balarezo kopt de bal weg. Daar is Sztorc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán is nu in balbezit. Urbán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 5:0

67e minuut.
Cherici verovert de bal door een tackle van achteren. Cherici probeert naar een medespeler te passen. Boháčik is nu in balbezit. Boháčik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suchomski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liadzevich met de inworp. Boháčik is nu in balbezit. Boháčik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Torres Belén de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zduński onderschept slim de pass. Zduński geeft de bal voor. Urbán kopt de bal weg. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lətifov met een sublieme pass. Özbalcı speelt de bal door. Balarezo rent richting de bal. Balarezo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sztorc speelt de bal door. Urbán is nu in balbezit. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 6:0

76e minuut.
Biegajski onderschept slim de pass. Biegajski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zduński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztorc geeft een lange en hoge pass. Kyuong-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 7:0

80e minuut.
Strempel onderschept slim de pass. Sztorc begaat een overtreding. Strempel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bobek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suchomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháčik onderschept slim de pass. Boháčik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 7:1

81e minuut.
Sztorc onderschept slim de pass. Sztorc geeft een lange en hoge pass. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 8:1

86e minuut.
Inworp. Zduński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztorc probeert naar een medespeler te passen. Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Biegajski geeft een hoge lob. Daar is Suchomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchomski geeft de bal voor. Urbán rent richting de bal. Urbán haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 40%, - Amuda Kalkan Team - 60%.
uneyspor - - Amuda Kalkan Team - 8:1