Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Ottomans uneyspor
Pep Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen adequate


13e minuut.
Suchomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchomski geeft een lange en hoge pass. Daar is Gałus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbán rent richting de bal. Urbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Ottomans - uneyspor 0:1

19e minuut.
Suchomski geeft een hoge lob. Zduński probeert de bal met de borst te controleren. Zduński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urbán de bal. Urbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Ottomans - uneyspor 0:2

20e minuut.
Salomônico speelt de bal door. Nyilasi met een sublieme pass. Daar is Calewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Torres Belén probeert de bal aan de voet te houden. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sztorc kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nyilasi de bal onder controle te krijgen. Balarezo is nu in balbezit. Özbalcı probeert naar een medespeler te passen. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kızılateş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bronze de bal. Balarezo rent richting de bal. Balarezo haalt uit met een fantastische trap. Jokiniemi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Özbalcı passt de bal zonder na te denken. Sztorc rent richting de bal. Sztorc met een sublieme pass. Urbán rent richting de bal. Urbán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Ottomans - uneyspor 0:3

27e minuut.
Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński verovert de bal door een tackle van achteren. Zduński geeft de bal voor. Balarezo springt en kopt de bal. Jokiniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Ottomans - uneyspor 0:4

44e minuut.
Balarezo kopt de bal weg. Özbalcı rent richting de bal. Özbalcı passt de bal met de wreef. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Ottomans - uneyspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Ottomans 57%, uneyspor 43%.
Les Ottomans - uneyspor 0:5

48e minuut.
Jaramillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eberle met een snelle inworp. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kızılateş onderschept slim de pass. Kızılateş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mairesse de bal onder controle te krijgen. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo schiet op doel. Jokiniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bulut is nu in balbezit. Bulut passt de bal in één keer door. Zduński is nu in balbezit. Zduński geeft een lange en hoge pass. Balarezo krijgt zijn hoofd ertegen. Jokiniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gałus rent richting de bal. Urbán onderschept slim de pass. Urbán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jaramillo met een sublieme pass. Sztorc probeert naar een medespeler te passen. Balarezo rent richting de bal. Balarezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Ottomans - uneyspor 0:6

77e minuut.
Zduński is nu in balbezit. Zduński geeft de bal voor. Bronze heeft problemen om de bal te vangen. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Ottomans - uneyspor 0:7

82e minuut.
Suchomski probeert naar een medespeler te passen. Özbalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbalcı geeft een lange en hoge pass. Urbán rent richting de bal. Urbán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Ottomans - uneyspor 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Ottomans 55%, uneyspor 45%.
Les Ottomans - uneyspor 0:8