Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
küçükkuyuspor Aytemiz Alanyaspor
352 Tactiek 123
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 51.7
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


4e minuut.
Lipcsei met de inworp. Bragagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragagni passt de bal met de wreef. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea haalt uit met een fantastische trap. Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Gondra kopt de bal weg. Rosta is nu in balbezit. Rosta passt de bal in één keer door. Zerbino rent richting de bal. Zerbino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Aytemiz Alanyaspor 0:1

7e minuut.
Swinkels onderschept slim de pass. Swinkels passt de bal met de wreef. Rosta met een sublieme pass. Smolej is nu in balbezit. Smolej haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Águstsson verovert de bal door een tackle van achteren. Águstsson geeft een hoge lob. Lipcsei is nu in balbezit. Lipcsei geeft een lange en hoge pass. Garştea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
küçükkuyuspor - Aytemiz Alanyaspor 1:1

18e minuut.
Lipcsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipcsei geeft een lange en hoge pass. Swinkels kopt de bal weg. Garştea is nu in balbezit. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bragagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson geeft een hoge lob. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Panarisi is nu in balbezit. Bragagni verovert de bal door een tackle van achteren. Bragagni probeert naar een medespeler te passen. Águstsson rent richting de bal. Águstsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Lipcsei geeft een hoge lob. Garştea is nu in balbezit. Swinkels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garştea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bragagni neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Aytemiz Alanyaspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: küçükkuyuspor 49%, Aytemiz Alanyaspor 51%.
küçükkuyuspor - Aytemiz Alanyaspor 2:1

50e minuut.
Švanda speelt de bal door. Zerbino rent richting de bal. Backeljauw legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Backeljauw krijgt een gele kaart. Zerbino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gondra neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Gondra rent richting de bal. Gondra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
küçükkuyuspor - Aytemiz Alanyaspor 2:2

61e minuut.
Pintea speelt de bal door. Garştea rent richting de bal. Balkaner is nu in balbezit. Balkaner geeft een hoge lob. Águstsson springt en kopt de bal. Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Rosta passt de bal zonder na te denken. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlović onderschept slim de pass. Manojlović geeft een hoge lob. Garştea krijgt zijn hoofd ertegen. Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oncea komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panne komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinas komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Lipcsei kopt de bal weg. Daar is Garştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crainic speelt de bal door. Balkaner rent richting de bal. Balkaner geeft een lange en hoge pass. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crainic kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: küçükkuyuspor 45%, Aytemiz Alanyaspor 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
küçükkuyuspor - Aytemiz Alanyaspor 2:2