Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aytemiz Alanyaspor küçükkuyuspor
123 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Panarisi met een sublieme pass. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski passt de bal in één keer door. Zerbino rent richting de bal. Zerbino haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến bokst de bal weg.

10e minuut.
Ivanko onderschept slim de pass. Ivanko passt de bal zonder na te denken. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pintea de bal onder controle te krijgen. Minh Tiến bokst de bal weg. Zerbino rent richting de bal. Zerbino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - küçükkuyuspor 1:0

14e minuut.
Águstsson kopt de bal weg. Garştea rent richting de bal. Swinkels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Swinkels krijgt een gele kaart. Garştea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bragagni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Crainic geeft een hoge lob. Daar is Zerbino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielejnieks geeft een lange en hoge pass. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zerbino met een sublieme pass. Daar is Rollin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanko is nu in balbezit. Ivanko haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Swinkels speelt de bal door. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta passt de bal zonder na te denken. Rollin rent richting de bal. Rollin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 40%, küçükkuyuspor 60%.
Aytemiz Alanyaspor - küçükkuyuspor 1:0

50e minuut.
Backeljauw verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanko verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanko passt de bal in één keer door. Zerbino rent richting de bal. Zerbino draait met de bal, schiet en ... Minh Tiến bokst de bal weg.

60e minuut.
Backeljauw rent richting de bal. Backeljauw passt de bal met de wreef. Bragagni probeert naar een medespeler te passen. Balkaner is nu in balbezit. Balkaner geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rosta is nu in balbezit. Rosta probeert naar een medespeler te passen. Ivanko is nu in balbezit. Rollin is nu in balbezit. Rollin haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến bokst de bal weg.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oncea komt het veld opgelopen. Švanda komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Oncea probeert naar een medespeler te passen. Rollin rent richting de bal. Pintea begaat een overtreding. Rollin raakt geblesseerd tijdens het duel. Oncea komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 32%, küçükkuyuspor 68%.
Aytemiz Alanyaspor - küçükkuyuspor 1:0