Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seas HusPas
fybambam Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 47.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Sin`kevich met een sublieme pass. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona probeert naar een medespeler te passen. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hajduković met een sublieme pass. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov passt de bal met de wreef. Zanát is nu in balbezit. Zanát schiet op doel. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona haalt uit met een fantastische trap. Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Yengeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubelos begaat een overtreding. Yengeç raakt geblesseerd tijdens het duel. Yengeç met een snel genomen vrije trap. Zanát kopt de bal weg. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov onderschept slim de pass. Aslanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dzikowski met de inworp. Cubelos is nu in balbezit. Cubelos geeft een hoge lob. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruderisch schiet op doel. Gielnik bokst de bal weg.

18e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. De Looze is nu in balbezit. De Looze probeert naar een medespeler te passen. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Denona rent richting de bal. Denona passt de bal met de wreef. Aslanov rent richting de bal. Zanát rent richting de bal. Zanát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Włoszczak met een sublieme pass. Daar is Şanlıata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanlıata geeft een hoge lob. Ruderisch is nu in balbezit. Ruderisch draait met de bal, schiet en ... Gielnik bokst de bal weg.

23e minuut.
Zanát rent richting de bal. Denona rent richting de bal. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hajduković passt de bal met de wreef. Daar is Denona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denona geeft de bal voor. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel. Paal! Zanát rent richting de bal. Zanát draait met de bal, schiet en ... Dec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
seas - HusPas 1:0

27e minuut.
Daar is Hajduković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduković geeft een lange en hoge pass. Şanlıata heeft problemen om de bal te vangen. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zanát rent richting de bal. Hajduković is nu in balbezit. Tüfekçioğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tüfekçioğlu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak met een sublieme pass. Berken bereikt de bal nog maar net als eerste. Berken geeft de bal voor. Gielnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruderisch rent richting de bal. Sin`kevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruderisch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berken kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cubelos kopt de bal weg. Hajduković geeft een lange en hoge pass. Cubelos is nu in balbezit. Aslanov verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanov schiet op doel. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Zanát is nu in balbezit. Akyüz rent richting de bal. Aslanov onderschept slim de pass. Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona schiet op doel. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zanát rent richting de bal. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - HusPas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 37%, HusPas 63%.
seas - HusPas 2:0

46e minuut.
Konuşkan geeft de bal voor. Inworp. Ingvardsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denona rent richting de bal. Denona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Denona met een snelle inworp. Hajduković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduković geeft de bal voor. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - HusPas 3:0

59e minuut.
Denona is nu in balbezit. Denona passt de bal zonder na te denken. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - HusPas 4:0

64e minuut.
Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçioğlu onderschept slim de pass. Tüfekçioğlu geeft een lange en hoge pass. Ruderisch is nu in balbezit. Ruderisch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbazov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hajduković rent richting de bal. Hajduković passt de bal in één keer door. Zanát rent richting de bal. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - HusPas 5:0

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Büyükşen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingvardsen met een snelle inworp. Büyükşen met een sublieme pass. Zanát rent richting de bal. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - HusPas 6:0

82e minuut.
Buitenspel voor Ruderisch. Goede buitenspelval van de verdediging. Sin`kevich maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zanát kopt de bal weg. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov draait met de bal, schiet en ... Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - HusPas 7:0

86e minuut.
Ingvardsen met een sublieme pass. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç geeft een lange en hoge pass. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Konuşkan speelt de bal door. Włoszczak speelt de bal door. Ruderisch rent richting de bal. Ruderisch draait met de bal, schiet en ... Gielnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - HusPas 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 38%, HusPas 62%.
seas - HusPas 7:1