Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HusPas seas
5-3-2 Tactiek vurucuTeam
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 60.4
redelijk Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona passt de bal met de wreef. Montalbano rent richting de bal. Montalbano draait met de bal, schiet en ... Konuşkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hrabia zal de hoekschop nemen. Calota rent richting de bal. Calota haalt uit met een fantastische trap. Dec bokst de bal weg.

3e minuut.
Dec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calota is nu in balbezit. Calota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia is nu in balbezit. Hrabia passt de bal in één keer door. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Holland geeft een hoge lob. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos begaat een overtreding. Cubelos krijgt een gele kaart. Montalbano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díaz komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Díaz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Calota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calota passt de bal met de wreef. Denona met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Şanlıata is nu in balbezit. Şanlıata geeft een lange en hoge pass. Konuşkan kopt de bal weg. Calota rent richting de bal. Calota schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 0:1

12e minuut.
Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski met een sublieme pass. Berken is nu in balbezit. Berken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Konuşkan onderschept slim de pass. Hrabia probeert naar een medespeler te passen. Calota is nu in balbezit. Calota schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 0:2

16e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal zonder na te denken. Şanlıata rent richting de bal. Aslanov rent richting de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Akyüz rent richting de bal. Akyüz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şahbazov de bal. Şahbazov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslanov rent richting de bal. Aslanov passt de bal in één keer door. Calota heeft problemen om de bal te vangen. Calota schiet op doel. Dec bokst de bal weg.

31e minuut.
Şahbazov kopt de bal weg. Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona geeft een hoge lob. Calota is nu in balbezit. Calota haalt uit met een fantastische trap. Dec bokst de bal weg. Dec probeert naar een medespeler te passen. Hrabia probeert naar een medespeler te passen. Calota rent richting de bal. Calota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia passt de bal in één keer door. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota draait met de bal, schiet en ... Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 0:3

40e minuut.
Hrabia rent richting de bal. Hrabia speelt de bal door. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota draait met de bal, schiet en ... Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 0:4

43e minuut.
Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 0:5

44e minuut.
Akyüz geeft een lange en hoge pass. Yengeç kopt de bal weg. Aslanov kan de bal niet met de borst controleren. Aslanov geeft een hoge lob. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 70%, seas 30%.
HusPas - seas 0:5

49e minuut.
Díaz met een sublieme pass. Aslanov is nu in balbezit. Hrabia speelt de bal door. Calota is nu in balbezit. Calota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Włoszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabia passt de bal met de wreef. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tüfekçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabia verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabia met een sublieme pass. Aslanov rent richting de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 0:6

57e minuut.
Calota is nu in balbezit. Aslanov rent richting de bal. Aslanov passt de bal in één keer door. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Denona heeft problemen om de bal te vangen. Denona geeft de bal voor. Calota is nu in balbezit. Calota schiet op doel. Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 0:7

63e minuut.
Aslanov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Şanlıata de bal onder controle te krijgen. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov schiet op doel. Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 0:8

65e minuut.
Denona passt de bal met de wreef. Hrabia is nu in balbezit. Hrabia passt de bal met de wreef. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ... Dec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Yengeç speelt de bal door. Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dalyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hrabia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aslanov kopt de bal weg. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yengeç kopt de bal weg. Dzikowski is nu in balbezit. Şahbazov begaat een overtreding. Dzikowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dzikowski kan niet meer verder spelen. Gündüzer komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Díaz passt de bal in één keer door. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Tüfekçioğlu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Hrabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włoszczak geeft een lange en hoge pass. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Bernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - seas 1:8

86e minuut.
Denona passt de bal met de wreef. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubelos met een sublieme pass. Calota rent richting de bal. Calota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hrabia verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabia speelt de bal door. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 61%, seas 39%.
HusPas - seas 1:8