Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
- Amuda Kalkan Team - Babasultan SK
Pep Tactiek off
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lakić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guarinoni de bal. Guarinoni speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pillet speelt de bal door. Lakić rent richting de bal. Lakić speelt de bal door. Yusifov heeft problemen om de bal te vangen. Yusifov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kyuong-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ciemerych geeft de bal voor. Deprez rent richting de bal. Boháčik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boháčik krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lakić kopt de bal weg. Prosperi rent richting de bal. Prosperi passt de bal in één keer door. Boháčik is nu in balbezit. Boháčik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Prosperi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lətifov komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Guarinoni speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Klungelig pakt Sangronis de bal. Sangronis schiet op doel. Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:1

26e minuut.
Guarinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarinoni speelt de bal door. Yusifov rent richting de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:2

28e minuut.
Klungelig pakt Strempel de bal. Yusifov rent richting de bal. Strempel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strempel krijgt een gele kaart. Yusifov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sangronis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kyuong-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:3

30e minuut.
Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacCammond de bal. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić geeft een lange en hoge pass. Ciemerych kan de bal niet met de borst controleren. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bobek is nu in balbezit. Lakić is nu in balbezit. Lakić speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pillet passt de bal met de wreef. Lətifov met een sublieme pass. Daar is Boháčik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boháčik haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Guarinoni verovert de bal door een tackle van achteren. Guarinoni passt de bal met de wreef. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Amuda Kalkan Team - 66%, Babasultan SK 34%.
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:3

48e minuut.
Vukašević onderschept slim de pass. Vukašević met een sublieme pass. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:4

50e minuut.
Guarinoni onderschept slim de pass. Guarinoni geeft een lange en hoge pass. Strempel speelt de bal door. Klungelig pakt Prando de bal. Prando geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bobek is nu in balbezit. Bobek speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Kyuong-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:5

56e minuut.
Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni passt de bal met de wreef. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:6

60e minuut.
Lətifov is nu in balbezit. Guarinoni verovert de bal door een tackle van achteren. Guarinoni speelt de bal door. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:7

62e minuut.
Berilli komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lakić met een sublieme pass. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni passt de bal zonder na te denken. Berilli rent richting de bal. Berilli schiet op doel. Kyuong-Yong bokst de bal weg.

66e minuut.
Lakić passt de bal zonder na te denken. Prando probeert naar een medespeler te passen. Strempel met een sublieme pass. Yusifov rent richting de bal. Yusifov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alptek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Vivenzi rent richting de bal. Vivenzi geeft de bal voor. Biegajski controleert de bal met de borst. Berilli is nu in balbezit. Berilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Amuda Kalkan Team - 73%, Babasultan SK 27%.
- Amuda Kalkan Team - - Babasultan SK 0:7