Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babasultan SK Les Ottomans
off Tactiek Pep
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 29.8
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Prando rent richting de bal. Prando geeft een lange en hoge pass. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berilli rent richting de bal. Berilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Les Ottomans 1:0

4e minuut.
Scarpeli geeft een hoge lob. Prando kopt de bal weg. Sangronis heeft problemen om de bal te vangen. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli schiet op doel. Borghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rolin geeft een hoge lob. Stanković kopt de bal weg. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Prando kopt de bal weg. Berilli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scarpeli. Berilli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Berilli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Parlayan kopt de bal weg. Stanković rent richting de bal. Stanković geeft de bal voor. Berilli is nu in balbezit. Berilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bobek probeert naar een medespeler te passen. Loughlin probeert de bal aan de voet te houden. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep geeft de bal voor. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Prando kopt de bal weg. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sangronis raakt geblesseerd tijdens het duel. Sangronis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rolin is nu in balbezit. Rolin geeft een hoge lob. Pleśniak geeft de bal voor. Berilli is nu in balbezit. Berilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep geeft een lange en hoge pass. Stanković kopt de bal weg. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. Borghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berilli rent richting de bal. Berilli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Voicu met de inworp. Peltoperä is nu in balbezit. Peltoperä passt de bal met de wreef. Cimmarusti is nu in balbezit. Cimmarusti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babasultan SK - Les Ottomans 1:1

37e minuut.
Voicu met de inworp. Peltoperä is nu in balbezit. Peltoperä probeert naar een medespeler te passen. Cimmarusti is nu in balbezit. Cimmarusti draait met de bal, schiet en ... Babaoğlu bokst de bal weg.

41e minuut.
Berilli passt de bal zonder na te denken. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli rent richting de bal. Berilli haalt uit met een fantastische trap. Borghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Les Ottomans 2:1

42e minuut.
Stanković met de inworp. Prando is nu in balbezit. Prando geeft een lange en hoge pass. Berilli rent richting de bal. Berilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Berilli verovert de bal door een tackle van achteren. Berilli passt de bal zonder na te denken. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Borghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Les Ottomans 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 24%, Les Ottomans 76%.
Babasultan SK - Les Ottomans 3:1

50e minuut.
Czerep passt de bal zonder na te denken. Prando speelt de bal door. Berilli is nu in balbezit. Berilli schiet op doel. Borghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Les Ottomans 4:1

59e minuut.
Prando speelt de bal door. Daar is Vivenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenzi probeert naar een medespeler te passen. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Prando rent richting de bal. Prando passt de bal zonder na te denken. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Borghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Les Ottomans 5:1

66e minuut.
Stanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanković speelt de bal door. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel. Borghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Les Ottomans 6:1

70e minuut.
Prando passt de bal met de wreef. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli passt de bal met de wreef. Stanković is nu in balbezit. Stanković haalt uit met een fantastische trap. Borghi bokst de bal weg. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - Les Ottomans 7:1

74e minuut.
Stanković is nu in balbezit. Peltoperä is nu in balbezit. Stanković onderschept slim de pass. Stanković geeft een lange en hoge pass. Berilli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Czerep passt de bal zonder na te denken. Prando probeert naar een medespeler te passen. Rolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Borghi bokst de bal weg.

86e minuut.
Vivenzi passt de bal in één keer door. Czerep is nu in balbezit. Czerep probeert naar een medespeler te passen. Berilli is nu in balbezit. Berilli draait met de bal, schiet en ... Borghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 19%, Les Ottomans 81%.
Babasultan SK - Les Ottomans 7:1