Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor Risus
Attack Tactiek 3-5-2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 56
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak passt de bal zonder na te denken. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Speichler trapt de bal weg van het doel. Zduński kopt de bal weg. Daar is Cham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbán rent richting de bal. Urbán haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hilalsoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uluarslan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Bulut geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuptyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kızılateş kopt de bal weg. Sztorc rent richting de bal. Sztorc passt de bal met de wreef. Urbán is nu in balbezit. Urbán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Torres Belén kopt de bal weg. Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş geeft de bal voor. Zduński geeft een lange en hoge pass. Balarezo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dudziak passt de bal met de wreef. Otero is nu in balbezit. Otero speelt de bal door. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Uluarslan met de inworp. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak passt de bal met de wreef. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Jaramillo passt de bal met de wreef. Natarelli geeft een lange en hoge pass. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Otero schiet op doel. Speichler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Risus 0:1

38e minuut.
Dudziak probeert naar een medespeler te passen. Diev rent richting de bal. Diev probeert naar een medespeler te passen. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ... Speichler bokst de bal weg.

43e minuut.
Jaramillo controleert de bal met de borst. Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zduński de bal. Zduński geeft de bal voor. Balarezo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 58%, Risus 42%.
uneyspor - Risus 0:1

49e minuut.
Sztorc geeft een hoge lob. Cham is nu in balbezit. Met opzet legt Urbán zijn tegenspeler op de grond. Urbán krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bulut is nu in balbezit. Bulut passt de bal zonder na te denken. Kızılateş geeft een hoge lob. Urbán heeft problemen om de bal te vangen. Urbán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Özbalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbalcı passt de bal zonder na te denken. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc is nu in balbezit. Sztorc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Uluarslan probeert naar een medespeler te passen. Otero probeert naar een medespeler te passen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev haalt uit met een fantastische trap. Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Risus 0:2

66e minuut.
Torres Belén verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Belén geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yardımcı met een snelle inworp. Diev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kızılateş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dudziak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gogoncea komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cham geeft de bal voor. Klungelig pakt Bulut de bal. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ciepichał speelt de bal door. Diev is nu in balbezit. Otero is nu in balbezit. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Natarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Natarelli speelt de bal door. Yardımcı speelt de bal door. Klungelig pakt Diev de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. Speichler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 55%, Risus 45%.
uneyspor - Risus 0:2