Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
küçükkuyuspor HusPas
352 Tactiek 5-3-2
60% Balbezit 40%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 44.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Balkaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea geeft de bal voor. Akyüz met een sublieme pass. Ielejnieks met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garştea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 1:0

7e minuut.
Bragagni rent richting de bal. Bragagni passt de bal zonder na te denken. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 2:0

17e minuut.
Daar is Van Asselberghs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berken bereikt de bal nog maar net als eerste. Berken speelt de bal door. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pintea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 2:1

20e minuut.
Tüfekçioğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lipcsei met een snelle inworp. Águstsson is nu in balbezit. Águstsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pintea rent richting de bal. Pintea passt de bal in één keer door. Vondrášek heeft problemen om de bal te vangen. Dalyan onderschept slim de pass. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalyan geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Balkaner is nu in balbezit. Balkaner speelt de bal door. Lipcsei geeft een hoge lob. Garştea heeft problemen om de bal te vangen. Garştea draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Águstsson met een sublieme pass. Bragagni probeert naar een medespeler te passen. Garştea is nu in balbezit. Garştea haalt uit met een fantastische trap. Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 3:1

33e minuut.
Lipcsei geeft een lange en hoge pass. Garştea controleert de bal met de borst. Gündüzer rent richting de bal. Garştea onderschept slim de pass. Garştea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lipcsei passt de bal met de wreef. Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 4:1

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Włoszczak zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Manojlović de bal. Berken rent richting de bal. Berken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 4:2

43e minuut.
Klungelig pakt Włoszczak de bal. Włoszczak met een sublieme pass. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 4:3

44e minuut.
Águstsson rent richting de bal. Berken begaat een overtreding. Águstsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ielejnieks met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Şanlıata de bal. Garştea rent richting de bal. Garştea schiet op doel. Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: küçükkuyuspor 49%, HusPas 51%.
küçükkuyuspor - HusPas 5:3

46e minuut.
Balkaner met de inworp. Włoszczak speelt de bal door. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

48e minuut.
Bragagni onderschept slim de pass. Bragagni passt de bal zonder na te denken. Garştea rent richting de bal. Garştea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Garştea is nu in balbezit. Garştea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akyüz heeft problemen om de bal te vangen. Águstsson is nu in balbezit. Águstsson schiet op doel. Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cubelos kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintea de bal. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan draait met de bal, schiet en ... Minh Tiến werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Manojlović geeft een lange en hoge pass. Águstsson kopt de bal weg. Bragagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragagni draait met de bal, schiet en ... Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Ielejnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielejnieks probeert naar een medespeler te passen. Balkaner speelt de bal door. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea haalt uit met een fantastische trap. Dec bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balkaner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Águstsson probeert naar een medespeler te passen. Bragagni is nu in balbezit. Bragagni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bragagni probeert naar een medespeler te passen. Águstsson speelt de bal door. Garştea is nu in balbezit. Garştea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 6:3

62e minuut.
Włoszczak geeft de bal voor. Minh Tiến met een sublieme pass. Balkaner kopt de bal weg. Klungelig pakt Garştea de bal. Garştea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vondrášek de bal. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs probeert naar een medespeler te passen. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berken rent richting de bal. Berken draait met de bal, schiet en ... Minh Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 6:4

77e minuut.
Balkaner geeft de bal voor. Bragagni heeft problemen om de bal te vangen. Garştea is nu in balbezit. Garştea probeert de bal met de borst te controleren. Garştea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dzikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Berken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manojlović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berken raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 6:5

86e minuut.
Tüfekçioğlu geeft een lange en hoge pass. Van Asselberghs kopt de bal weg. Daar is Akyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - HusPas 7:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: küçükkuyuspor 42%, HusPas 58%.
küçükkuyuspor - HusPas 7:5