Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aytemiz Alanyaspor seas
123 Tactiek fybambam
59% Balbezit 41%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Trojanowski passt de bal met de wreef. Švanda rent richting de bal. Švanda passt de bal in één keer door. Zerbino is nu in balbezit. Zerbino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Sin`kevich geeft een hoge lob. Zanát rent richting de bal. Panarisi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanát raakt geblesseerd tijdens het duel. Aslanov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - seas 0:1

5e minuut.
Inworp. Ingvardsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denona probeert naar een medespeler te passen. Aslanov heeft problemen om de bal te vangen. Aslanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ergin kopt de bal weg. Švanda is nu in balbezit. Švanda probeert naar een medespeler te passen. Zerbino is nu in balbezit. Zerbino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zanát is nu in balbezit. Zanát passt de bal zonder na te denken. Denona is nu in balbezit. Denona draait met de bal, schiet en ... Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - seas 0:2

21e minuut.
Swinkels is nu in balbezit. Hajduković verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduković speelt de bal door. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Smolej rent richting de bal. Smolej geeft een lange en hoge pass. Daar is Ergin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerbino is nu in balbezit. Zerbino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trojanowski geeft een hoge lob. Zerbino kopt de bal weg. Bublica rent richting de bal. Smolej onderschept slim de pass. Smolej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 59%, seas 41%.
Aytemiz Alanyaspor - seas 0:2

58e minuut.
Gondra verovert de bal door een tackle van achteren. Gondra geeft de bal voor. Zerbino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbino schiet op doel. Şahbazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rosta geeft een lange en hoge pass. Zerbino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ingvardsen passt de bal zonder na te denken. Yengeç rent richting de bal. Gondra begaat een overtreding. Gondra krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rosta rent richting de bal. Rosta met een sublieme pass. Smolej heeft problemen om de bal te vangen. Smolej schiet op doel. Şahbazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - seas 1:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oncea komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ingvardsen geeft een lange en hoge pass. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic begaat een overtreding. Zanát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denona komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Panarisi passt de bal zonder na te denken. Rosta rent richting de bal. Rosta passt de bal met de wreef. Oncea rent richting de bal. Oncea haalt uit met een fantastische trap. Şahbazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smolej rent richting de bal. Smolej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aytemiz Alanyaspor - seas 2:2

71e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Ingvardsen speelt de bal door. Oncea geeft de bal voor. Zerbino rent richting de bal. Zerbino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panne komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Denona met een snelle inworp. Hajduković geeft de bal voor. Zanát kopt de bal weg. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oliveira Silva komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Denona passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hajduković de bal. Hajduković passt de bal in één keer door. Zanát is nu in balbezit. Zanát draait met de bal, schiet en ... Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - seas 2:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingvardsen met een snelle inworp. Denona probeert naar een medespeler te passen. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Švanda probeert naar een medespeler te passen. Swinkels rent richting de bal. Swinkels geeft een lange en hoge pass. Panne is nu in balbezit. Panne draait met de bal, schiet en ... Şahbazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 45%, seas 55%.
Aytemiz Alanyaspor - seas 2:3