Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seas Aytemiz Alanyaspor
vurucuTeam Tactiek 123
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Hrabia rent richting de bal. Hrabia passt de bal zonder na te denken. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota schiet op doel. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Aytemiz Alanyaspor 1:0

9e minuut.
Yengeç geeft een hoge lob. Oliveira Silva kan de bal niet met de borst controleren. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pieńkoś geeft de bal voor. Calota is nu in balbezit. Aslanov rent richting de bal. Calota is nu in balbezit. Calota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Crainic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalbano rent richting de bal. Montalbano draait met de bal, schiet en ... Almarza bokst de bal weg.

28e minuut.
Cordeanu probeert naar een medespeler te passen. Aslanov rent richting de bal. Aslanov passt de bal in één keer door. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano schiet op doel. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Denona onderschept slim de pass. Denona probeert naar een medespeler te passen. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Aytemiz Alanyaspor 2:0

37e minuut.
Aslanov passt de bal zonder na te denken. Denona met een sublieme pass. Calota is nu in balbezit. Calota draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Şahbazov geeft de bal voor. Aslanov met een sublieme pass. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota rent richting de bal. Calota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Aytemiz Alanyaspor 3:0

43e minuut.
Swinkels heeft problemen om de bal te vangen. Swinkels passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Crainic de bal. Montalbano onderschept slim de pass. Montalbano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Holland probeert naar een medespeler te passen. Denona met een sublieme pass. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jonker de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 38%, Aytemiz Alanyaspor 62%.
seas - Aytemiz Alanyaspor 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Montalbano de bal. Montalbano probeert naar een medespeler te passen. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Aytemiz Alanyaspor 4:0

51e minuut.
Aslanov rent richting de bal. Ivankov begaat een overtreding. Aslanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Hrabia met een snel genomen vrije trap. Crainic kopt de bal weg. Hrabia heeft problemen om de bal te vangen. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Holland geeft een hoge lob. Montalbano rent richting de bal. Montalbano speelt de bal door. Klungelig pakt Calota de bal. Calota schiet op doel. Almarza bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Rollin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cordeanu rent richting de bal. Švanda onderschept slim de pass. Švanda passt de bal in één keer door. Zerbino rent richting de bal. Zerbino haalt uit met een fantastische trap. Bernandes bokst de bal weg.

73e minuut.
Doeltrap. Ciemski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Oliveira Silva kopt de bal weg. Daar is Rosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denona onderschept slim de pass. Denona geeft een hoge lob. Calota is nu in balbezit. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Rosta geeft de bal voor. Zerbino kopt de bal weg. Ciemski rent richting de bal. Ciemski geeft een hoge lob. Rollin krijgt zijn hoofd ertegen. Bernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 46%, Aytemiz Alanyaspor 54%.
seas - Aytemiz Alanyaspor 4:0