Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aytemiz Alanyaspor Risus
123 Tactiek 3-5-2
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Zerbino is nu in balbezit. Zerbino passt de bal met de wreef. Panarisi rent richting de bal. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tcheuko rent richting de bal. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko is nu in balbezit. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dudziak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Celis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 54%, Risus 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aytemiz Alanyaspor - Risus 0:0

68e minuut.
Smolej speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Trojanowski de bal onder controle te krijgen. Otero is nu in balbezit. Tcheuko is nu in balbezit. Tcheuko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Panarisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko onderschept slim de pass. Tcheuko speelt de bal door. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pinas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ciepichał met een sublieme pass. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Tcheuko met een sublieme pass. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - Risus 0:1

80e minuut.
Altıntop komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gogoncea passt de bal met de wreef. Hilalsoy rent richting de bal. Altıntop begaat een overtreding. Hilalsoy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hilalsoy kan niet meer verder spelen. Flo komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı geeft de bal voor. Daar is Trojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 57%, Risus 43%.
Aytemiz Alanyaspor - Risus 0:1