Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:53
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.12 [del]
  • Stadion: Risus Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 32790
Risus Aytemiz Alanyaspor
3-5-2 Tactiek 123
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Almarza met een sublieme pass. Gogoncea kopt de bal weg. Švanda heeft problemen om de bal te vangen. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Natarelli rent richting de bal. Crainic onderschept slim de pass. Crainic passt de bal in één keer door. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ivankov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gogoncea de bal onder controle te krijgen. Ivanko met een sublieme pass. Smolej is nu in balbezit. Smolej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dudziak is nu in balbezit. Swinkels onderschept slim de pass. Swinkels met een sublieme pass. Rollin is nu in balbezit. Rollin haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi bokst de bal weg.

35e minuut.
Ivankov geeft een hoge lob. Inworp. Gogoncea met de inworp. Dudziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziak geeft een lange en hoge pass. Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hilalsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otero rent richting de bal. Otero geeft een lange en hoge pass. Diev rent richting de bal. Diev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Natarelli is nu in balbezit. Natarelli passt de bal in één keer door. Hilalsoy speelt de bal door. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 44%, Aytemiz Alanyaspor 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Risus - Aytemiz Alanyaspor 0:0

46e minuut.
Jonker geeft de bal voor. Rollin controleert de bal met de borst. Tuptyński rent richting de bal. Rollin onderschept slim de pass. Rollin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cham geeft de bal voor. Daar is Diev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diev haalt uit met een fantastische trap. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Aytemiz Alanyaspor 1:0

69e minuut.
Inworp. Zerbino komt het veld opgelopen. Cham met de inworp. Dudziak geeft de bal voor. Hilalsoy geeft een hoge lob. Diev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Otero is nu in balbezit. Otero speelt de bal door. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ... Almarza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Aytemiz Alanyaspor 2:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gondra komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Diev is nu in balbezit. Jonker onderschept slim de pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - Aytemiz Alanyaspor 3:0

81e minuut.
Nivasalo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Hilalsoy de bal. Švanda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gogoncea. Gogoncea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 47%, Aytemiz Alanyaspor 53%.
Risus - Aytemiz Alanyaspor 3:0