Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HusPas - Amuda Kalkan Team -
5-3-2 Tactiek Pep
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 54.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Włoszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian onderschept slim de pass. Sarafian geeft de bal voor. Klungelig pakt Boháčik de bal. Boháčik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 0:1

3e minuut.
Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillet geeft de bal voor. Cubelos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boháčik rent richting de bal. Boháčik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tüfekçioğlu geeft de bal voor. Sarafian speelt de bal door. Boháčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháčik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 0:2

14e minuut.
Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Tüfekçioğlu geeft een lange en hoge pass. Ciemerych probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzikowski met een snelle inworp. Çayır probeert naar een medespeler te passen. Boháčik rent richting de bal. Boháčik schiet op doel. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Cubelos met een sublieme pass. Włoszczak rent richting de bal. Włoszczak passt de bal met de wreef. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian met een sublieme pass. Boháčik is nu in balbezit. Boháčik draait met de bal, schiet en ... Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 0:3

37e minuut.
MacCammond kopt de bal weg. Şanlıata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillet onderschept slim de pass. Boháčik is nu in balbezit. Boháčik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Çayır speelt de bal door. Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian met een sublieme pass. Boháčik rent richting de bal. Boháčik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cubelos is nu in balbezit. Cubelos geeft de bal voor. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 65%, - Amuda Kalkan Team - 35%.
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 1:3

48e minuut.
Cubelos met een sublieme pass. Ciemerych speelt de bal door. MacCammond met een sublieme pass. Boháčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháčik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Włoszczak geeft een lange en hoge pass. Ciemerych verovert de bal door een tackle van achteren. Dalyan kan de bal niet met de borst controleren. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
MacCammond rent richting de bal. Sarafian rent richting de bal. Sarafian geeft de bal voor. Pillet rent richting de bal. Pillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 1:4

53e minuut.
Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarafian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boháčik rent richting de bal. Boháčik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pillet verovert de bal door een tackle van achteren. Pillet met een sublieme pass. Boháčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháčik draait met de bal, schiet en ... Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 1:5

62e minuut.
Sarafian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafian passt de bal met de wreef. Boháčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháčik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 1:6

64e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. MacCammond probeert naar een medespeler te passen. Sarafian rent richting de bal. Boháčik is nu in balbezit. Boháčik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cubelos probeert de bal met de borst te controleren. Pillet verovert de bal door een tackle van achteren. Pillet passt de bal in één keer door. Boháčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháčik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Strempel passt de bal met de wreef. Berken probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biegajski. Berken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dzikowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cubelos kopt de bal weg. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian passt de bal zonder na te denken. Boháčik heeft problemen om de bal te vangen. Boháčik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCammond probeert naar een medespeler te passen. Boháčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháčik schiet op doel. Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 1:7

86e minuut.
Strempel rent richting de bal. Strempel geeft een hoge lob. Boháčik is nu in balbezit. Boháčik schiet op doel. Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 59%, - Amuda Kalkan Team - 41%.
HusPas - - Amuda Kalkan Team - 1:8