Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
küçükkuyuspor Babasultan SK
352 Tactiek off
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 56.6
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Águstsson passt de bal in één keer door. Bragagni is nu in balbezit. Bragagni passt de bal met de wreef. Garştea rent richting de bal. Garştea haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu bokst de bal weg. Garştea rent richting de bal. Garştea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 1:0

10e minuut.
Yusifov passt de bal met de wreef. Sangronis rent richting de bal. Backeljauw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sangronis raakt geblesseerd tijdens het duel. Yusifov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 1:1

11e minuut.
Deprez probeert naar een medespeler te passen. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić passt de bal zonder na te denken. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 1:2

21e minuut.
Águstsson probeert naar een medespeler te passen. Lipcsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipcsei geeft een hoge lob. Garştea rent richting de bal. Garştea haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bragagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragagni passt de bal zonder na te denken. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 2:2

25e minuut.
Pintea speelt de bal door. Czerep geeft een hoge lob. Klungelig pakt Backeljauw de bal. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. Minh Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vondrášek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Garştea is nu in balbezit. Vivenzi rent richting de bal. Garştea verovert de bal door een tackle van achteren. Garştea draait met de bal, schiet en ... Babaoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

28e minuut.
Vivenzi geeft een lange en hoge pass. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 2:3

35e minuut.
Pintea geeft een lange en hoge pass. Pleśniak kopt de bal weg. Lakić speelt de bal door. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis passt de bal in één keer door. Yusifov rent richting de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: küçükkuyuspor 58%, Babasultan SK 42%.
küçükkuyuspor - Babasultan SK 2:4

46e minuut.
Prando bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkaner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prando zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minh Tiến speelt de bal door. Lakić kopt de bal weg. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. Minh Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 2:5

53e minuut.
Balkaner geeft de bal voor. Sippel heeft problemen om de bal te vangen. Lakić geeft de bal voor. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Minh Tiến trapt de bal weg van het doel. Czerep probeert de bal met de borst te controleren. Ielejnieks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ielejnieks krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Deprez speelt de bal door. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep passt de bal met de wreef. Yusifov rent richting de bal. Yusifov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Backeljauw verovert de bal door een tackle van achteren. Backeljauw met een sublieme pass. Lipcsei speelt de bal door. Águstsson is nu in balbezit. Águstsson schiet op doel. Babaoğlu bokst de bal weg. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 3:5

72e minuut.
Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipcsei onderschept slim de pass. Lipcsei speelt de bal door. Águstsson is nu in balbezit. Bragagni rent richting de bal. De bal raakt de paal. Bragagni is nu in balbezit. Bragagni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 4:5

76e minuut.
Babaoğlu met een sublieme pass. Czerep kopt de bal weg. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Vondrášek de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vivenzi geeft een lange en hoge pass. Sangronis rent richting de bal. Sangronis heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Babasultan SK 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: küçükkuyuspor 53%, Babasultan SK 47%.
küçükkuyuspor - Babasultan SK 4:6