Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babasultan SK küçükkuyuspor
off Tactiek 352
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 54.7
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Águstsson probeert naar een medespeler te passen. Lipcsei is nu in balbezit. Lipcsei passt de bal zonder na te denken. Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu bokst de bal weg.

10e minuut.
Czerep passt de bal met de wreef. Prando rent richting de bal. Prando probeert naar een medespeler te passen. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Czerep passt de bal zonder na te denken. Pintea verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifov rent richting de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - küçükkuyuspor 1:0

18e minuut.
Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czerep de bal. Czerep geeft de bal voor. Minh Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Lipcsei is nu in balbezit. Lipcsei met een sublieme pass. Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson passt de bal in één keer door. Bragagni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Czerep rent richting de bal. Czerep passt de bal met de wreef. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - küçükkuyuspor 2:0

33e minuut.
Yusifov kopt de bal weg. Bragagni rent richting de bal. Met opzet legt Czerep zijn tegenspeler op de grond. Czerep krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 54%, küçükkuyuspor 46%.
Babasultan SK - küçükkuyuspor 2:0

48e minuut.
Sippel probeert naar een medespeler te passen. Prando rent richting de bal. Prando speelt de bal door. Yusifov rent richting de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni geeft de bal voor. Sangronis kopt de bal weg. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov draait met de bal, schiet en ... Minh Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Czerep speelt de bal door. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis passt de bal in één keer door. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sangronis heeft problemen om de bal te vangen. Minh Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - küçükkuyuspor 3:0

56e minuut.
Czerep probeert naar een medespeler te passen. Prando is nu in balbezit. Prando probeert naar een medespeler te passen. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - küçükkuyuspor 4:0

65e minuut.
Vukašević probeert naar een medespeler te passen. Czerep met een sublieme pass. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - küçükkuyuspor 5:0

67e minuut.
Backeljauw raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Asselberghs komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lipcsei verovert de bal door een tackle van achteren. Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni passt de bal zonder na te denken. Daar is Yusifov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifov schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Pintea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guarinoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Prando speelt de bal door. Ielejnieks heeft problemen om de bal te vangen. Czerep met een sublieme pass. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - küçükkuyuspor 6:0

82e minuut.
Ielejnieks passt de bal zonder na te denken. Prando rent richting de bal. Prando geeft de bal voor. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Minh Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - küçükkuyuspor 7:0

83e minuut.
Águstsson heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis rent richting de bal. Manojlović rent richting de bal. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - küçükkuyuspor 8:0

89e minuut.
Guarinoni passt de bal met de wreef. Yusifov rent richting de bal. Yusifov passt de bal met de wreef. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 24%, küçükkuyuspor 76%.
Babasultan SK - küçükkuyuspor 8:0