Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor seas
Attack Tactiek vurucuTeam
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 62.7
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Özbalcı heeft problemen om de bal te vangen. Hrabia kopt de bal weg. Calota rent richting de bal. Calota schiet op doel. Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Hrabia passt de bal zonder na te denken. Calota rent richting de bal. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. Torres Belén probeert de bal aan de voet te houden. Speichler bokst de bal weg.

8e minuut.
Hrabia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. Torres Belén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - seas 0:1

11e minuut.
Cordeanu probeert naar een medespeler te passen. Hrabia is nu in balbezit. Hrabia met een sublieme pass. Calota is nu in balbezit. Calota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Özbalcı probeert de bal met de borst te controleren. Yengeç rent richting de bal. Özbalcı begaat een overtreding. Özbalcı krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano geeft een hoge lob. Hrabia met een sublieme pass. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cordeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Aslanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslanov passt de bal met de wreef. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota schiet op doel. Speichler bokst de bal weg.

31e minuut.
Özbalcı geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pieńkoś de bal onder controle te krijgen. Urbán is nu in balbezit. Urbán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uneyspor - seas 1:1

33e minuut.
Kızılateş verovert de bal door een tackle van achteren. Kızılateş geeft de bal voor. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland geeft een hoge lob. Calota springt en kopt de bal. Speichler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Aslanov rent richting de bal. Aslanov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calota de bal. Calota draait met de bal, schiet en ... Speichler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - seas 1:2

36e minuut.
Klungelig pakt Şahbazov de bal. Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona passt de bal in één keer door. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kızılateş passt de bal zonder na te denken. Özbalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbalcı geeft de bal voor. Urbán is nu in balbezit. Urbán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Calota de bal. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota verovert de bal door een tackle van achteren. Calota haalt uit met een fantastische trap. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - seas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 67%, seas 33%.
uneyspor - seas 1:3

46e minuut.
Klungelig pakt Aslanov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balarezo. Aslanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cordeanu met een snel genomen vrije trap. Calota kopt de bal weg. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

46e minuut.
Klungelig pakt Calota de bal. Calota met een sublieme pass. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov schiet op doel. Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - seas 1:4

50e minuut.
Montalbano rent richting de bal. Calota is nu in balbezit. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano draait met de bal, schiet en ... Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Suchomski verovert de bal door een tackle van achteren. Suchomski geeft de bal voor. Şahbazov kopt de bal weg. Daar is Montalbano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. Speichler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo passt de bal zonder na te denken. Montalbano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Denona is nu in balbezit. Denona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cordeanu passt de bal zonder na te denken. Denona probeert naar een medespeler te passen. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota draait met de bal, schiet en ... Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Suchomski speelt de bal door. Zduński rent richting de bal. Zduński speelt de bal door. Urbán rent richting de bal. Urbán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Aslanov de bal. Kızılateş rent richting de bal. Hrabia verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabia schiet op doel. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hrabia speelt de bal door. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano onderschept slim de pass. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Torres Belén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - seas 1:5

73e minuut.
Özbalcı met een sublieme pass. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yengeç krijgt een gele kaart. Balarezo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kızılateş met een snel genomen vrije trap. Urbán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bernandes met een harde bal richting middenveld. Montalbano rent richting de bal. Montalbano passt de bal met de wreef. Calota rent richting de bal. Calota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Montalbano is nu in balbezit. Montalbano speelt de bal door. Calota rent richting de bal. Calota schiet op doel. Speichler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - seas 1:6

87e minuut.
Montalbano heeft problemen om de bal te vangen. Denona speelt de bal door. Hrabia geeft de bal voor. Calota krijgt zijn hoofd ertegen. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 60%, seas 40%.
uneyspor - seas 1:6