Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HusPas Risus
5-3-2 Tactiek 3-5-2
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Ciepichał geeft een hoge lob. Celis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Şanlıata de bal onder controle te krijgen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ... Dec bokst de bal weg.

5e minuut.
Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero geeft de bal voor. Diev springt en kopt de bal. Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cham passt de bal in één keer door. Tcheuko is nu in balbezit. Tcheuko passt de bal zonder na te denken. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap. Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Risus 0:1

14e minuut.
Inworp. Natarelli met de inworp. Tcheuko is nu in balbezit. Tcheuko geeft een lange en hoge pass. Otero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Risus 0:2

16e minuut.
Inworp. Hilalsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otero met een sublieme pass. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Celis passt de bal zonder na te denken. Diev rent richting de bal. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Risus 0:3

18e minuut.
Włoszczak geeft een hoge lob. Berken kopt de bal weg. Ciepichał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalyan rent richting de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Cham geeft de bal voor. Włoszczak geeft een lange en hoge pass. Cham kopt de bal weg. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Celis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gogoncea de bal. Gogoncea geeft een hoge lob. Diev rent richting de bal. Diev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ayıboğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak geeft een lange en hoge pass. Dalyan kan de bal niet met de borst controleren. Dalyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dalyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ciepichał maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Diev kopt de bal weg. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Yenilmeztürk onderschept slim de pass. Yenilmeztürk geeft de bal voor. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski geeft een hoge lob. Dalyan springt en kopt de bal. Tüfekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Tcheuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natarelli geeft de bal voor. Akyüz probeert de bal aan de voet te houden. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Risus 0:4

39e minuut.
Diev is nu in balbezit. Diev geeft de bal voor. Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero draait met de bal, schiet en ... Dec bokst de bal weg.

41e minuut.
Ciepichał geeft een hoge lob. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko passt de bal in één keer door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ... Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diev rent richting de bal. Diev schiet op doel. Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Risus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 62%, Risus 38%.
HusPas - Risus 0:5

46e minuut.
Otero is nu in balbezit. Yenilmeztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Diev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diev krijgt een gele kaart. Yenilmeztürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tüfekçioğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy met een sublieme pass. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Celis onderschept slim de pass. Celis schiet op doel. Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Risus 0:6

50e minuut.
Konuşkan rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero passt de bal in één keer door. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ... Dec bokst de bal weg.

60e minuut.
Dzikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubelos met een sublieme pass. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Dalyan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Diev is nu in balbezit. Diev passt de bal zonder na te denken. Celis rent richting de bal. Celis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Otero de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal zonder na te denken. Diev rent richting de bal. Diev haalt uit met een fantastische trap. Dec bokst de bal weg.

66e minuut.
Ciepichał kopt de bal weg. Konuşkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akyüz rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cubelos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Celis de bal onder controle te krijgen. Ayıboğan kopt de bal weg. Włoszczak geeft de bal voor. Dalyan is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Risus 1:6

74e minuut.
Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Ayıboğan heeft problemen om de bal te vangen. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Risus 2:6

87e minuut.
Cubelos kopt de bal weg. Dalyan rent richting de bal. Ciepichał tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciepichał krijgt een gele kaart. Dalyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dalyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 56%, Risus 44%.
HusPas - Risus 2:6