Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor küçükkuyuspor
mustilo Tactiek 352
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Bragagni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garştea de bal. Torres Belén bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea verovert de bal door een tackle van achteren. Garştea schiet op doel. Speichler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bragagni geeft een lange en hoge pass. Suchomski geeft een hoge lob. Bragagni met een sublieme pass. Daar is Balkaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balkaner geeft een lange en hoge pass. Speichler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bragagni is nu in balbezit. Bragagni geeft de bal voor. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea schiet op doel. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bulut passt de bal met de wreef. Zduński speelt de bal door. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán draait met de bal, schiet en ... Minh Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - küçükkuyuspor 1:0

15e minuut.
Águstsson verovert de bal door een tackle van achteren. Águstsson geeft een lange en hoge pass. Garştea kopt de bal weg. Klungelig pakt Bragagni de bal. Bragagni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Speichler bokst de bal weg.

20e minuut.
Zduński met een sublieme pass. Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc passt de bal in één keer door. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - küçükkuyuspor 2:0

24e minuut.
Bulut met een sublieme pass. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo passt de bal in één keer door. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vondrášek rent richting de bal. Vondrášek geeft de bal voor. Daar is Janiaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Águstsson is nu in balbezit. Águstsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson passt de bal in één keer door. Lipcsei rent richting de bal. Lipcsei geeft een lange en hoge pass. Garştea krijgt zijn hoofd ertegen. Speichler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Suchomski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balkaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janiaczyk geeft een lange en hoge pass. Manojlović probeert de bal aan de voet te houden. Urbán is nu in balbezit. Urbán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sztorc geeft een lange en hoge pass. Minh Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Backeljauw geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zduński met de inworp. Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zduński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urbán springt en kopt de bal. Minh Tiến werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - küçükkuyuspor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 66%, küçükkuyuspor 34%.
uneyspor - küçükkuyuspor 3:0

51e minuut.
Bragagni verovert de bal door een tackle van achteren. Bragagni probeert naar een medespeler te passen. Pintea is nu in balbezit. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlović onderschept slim de pass. Manojlović met een sublieme pass. Lipcsei geeft de bal voor. Garştea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Zduński rent richting de bal. Zduński geeft een hoge lob. Urbán kopt de bal weg. Balarezo rent richting de bal. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - küçükkuyuspor 4:0

71e minuut.
Sztorc passt de bal zonder na te denken. Vondrášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo onderschept slim de pass. Balarezo draait met de bal, schiet en ... Minh Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - küçükkuyuspor 5:0

78e minuut.
Manojlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński onderschept slim de pass. Daar is Zduński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduński geeft de bal voor. Urbán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Suchomski geeft de bal voor. Klungelig pakt Urbán de bal. Met opzet legt Vondrášek zijn tegenspeler op de grond. Vondrášek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 53%, küçükkuyuspor 47%.
uneyspor - küçükkuyuspor 5:0