Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babasultan SK seas
off Tactiek fybambam
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 48.5
formidable Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Lakić is nu in balbezit. Lakić geeft de bal voor. Yusifov kopt de bal weg. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Guarinoni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ingvardsen de bal onder controle te krijgen. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov schiet op doel. Zimmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - seas 1:0

6e minuut.
Czerep geeft de bal voor. Guarinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarinoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sangronis de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ingvardsen is nu in balbezit. Ingvardsen met een sublieme pass. Hajduković met een sublieme pass. Klungelig pakt Denona de bal. Denona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hajduković is nu in balbezit. Lakić onderschept slim de pass. Lakić probeert naar een medespeler te passen. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Yengeç rent richting de bal. Czerep onderschept slim de pass. Czerep passt de bal in één keer door. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Guarinoni passt de bal in één keer door. Sangronis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahbazov. Şahbazov krijgt een gele kaart. Sangronis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czerep zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - seas 2:0

29e minuut.
Czerep probeert naar een medespeler te passen. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - seas 3:0

35e minuut.
Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić geeft een hoge lob. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - seas 4:0

38e minuut.
Zanát kopt de bal weg. Aslanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deprez. Aslanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denona wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yusifov rent richting de bal. Ergin begaat een overtreding. Yusifov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czerep zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sangronis springt en kopt de bal. Daar is Bublica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Ingvardsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni passt de bal in één keer door. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lakić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Yusifov de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lakić rent richting de bal. Lakić geeft een hoge lob. Hajduković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sangronis rent richting de bal. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - seas 5:0

45e minuut.
Ergin is nu in balbezit. Sangronis verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel. Zimmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 40%, seas 60%.
Babasultan SK - seas 5:0

51e minuut.
Prando geeft de bal voor. Sangronis kopt de bal weg. Guarinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarinoni geeft een lange en hoge pass. Yusifov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vivenzi is nu in balbezit. Vivenzi geeft een lange en hoge pass. Guarinoni kopt de bal weg. Sangronis heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zimmer met een sublieme pass. Zanát is nu in balbezit. Met opzet legt Sippel zijn tegenspeler op de grond. Sippel krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lakić is nu in balbezit. Lakić geeft een hoge lob. Yusifov rent richting de bal. Yusifov schiet op doel. Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - seas 6:0

83e minuut.
Inworp. Berilli komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Şahbazov geeft een hoge lob. Inworp. Guarinoni met een snelle inworp. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 33%, seas 67%.
Babasultan SK - seas 6:0