Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seas Babasultan SK
fybambam Tactiek off
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.6 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Daar is Prando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prando geeft de bal voor. Berilli kopt de bal weg. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sippel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sippel geeft de bal voor. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli draait met de bal, schiet en ... Bernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Denona probeert naar een medespeler te passen. Pieńkoś met een sublieme pass. Tkocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano onderschept slim de pass. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Babasultan SK 1:0

9e minuut.
Vivenzi is nu in balbezit. Vivenzi geeft een lange en hoge pass. Hrabia kopt de bal weg. Guarinoni kan de bal niet met de borst controleren. Guarinoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pieńkoś probeert de bal met de borst te controleren. Berilli is nu in balbezit. Pieńkoś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieńkoś krijgt een gele kaart. Berilli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berilli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seas - Babasultan SK 1:1

15e minuut.
Guarinoni geeft de bal voor. Denona geeft de bal voor. Vivenzi speelt de bal door. Prando geeft de bal voor. Berilli kopt de bal weg. Bernandes bokst de bal weg.

31e minuut.
Calota is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pleśniak ... Strafschop! Calota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aslanov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Babaoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Babasultan SK 2:1

35e minuut.
Montalbano met een sublieme pass. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calota is nu in balbezit. Calota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Prando passt de bal met de wreef. Daar is Guarinoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarinoni probeert naar een medespeler te passen. Czerep geeft een lange en hoge pass. Berilli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seas - Babasultan SK 2:2

41e minuut.
Sin`kevich geeft een lange en hoge pass. Denona kopt de bal weg. Vukašević heeft problemen om de bal te vangen. Montalbano rent richting de bal. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 53%, Babasultan SK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
seas - Babasultan SK 2:2

55e minuut.
Hrabia geeft een lange en hoge pass. Czerep kopt de bal weg. Guarinoni is nu in balbezit. Guarinoni geeft een lange en hoge pass. Yusifov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Babasultan SK 2:3

58e minuut.
Berilli geeft een hoge lob. Denona onderschept slim de pass. Prando speelt de bal door. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Holland speelt de bal door. Denona is nu in balbezit. Denona passt de bal zonder na te denken. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni probeert naar een medespeler te passen. Hrabia speelt de bal door. Berilli is nu in balbezit. Berilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Denona geeft een hoge lob. Tkocz kopt de bal weg. Klungelig pakt Prando de bal. Denona geeft een lange en hoge pass. Montalbano maakt een snoekduik en kopt de bal. Babaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sippel geeft een lange en hoge pass. Daar is Berilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sin`kevich onderschept slim de pass. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yusifov geeft een hoge lob. Pieńkoś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berilli. Berilli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 60%, Babasultan SK 40%.
seas - Babasultan SK 2:3