Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aytemiz Alanyaspor Babasultan SK
123 Tactiek off
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Czerep is nu in balbezit. Czerep speelt de bal door. Crainic rent richting de bal. Yusifov onderschept slim de pass. Yusifov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira Silva begaat een overtreding. Yusifov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yusifov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sangronis springt en kopt de bal. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Lakić geeft de bal voor. Guarinoni heeft problemen om de bal te vangen. Guarinoni passt de bal in één keer door. Daar is Sangronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Guarinoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crainic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifov rent richting de bal. Yusifov draait met de bal, schiet en ... Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 0:1

20e minuut.
Rollin heeft problemen om de bal te vangen. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski passt de bal zonder na te denken. Daar is Rollin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:1

22e minuut.
Ivankov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guarinoni met de inworp. Czerep geeft de bal voor. Yusifov maakt een snoekduik en kopt de bal. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Panarisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep speelt de bal door. Yusifov rent richting de bal. Yusifov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:2

31e minuut.
Prando passt de bal in één keer door. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sangronis is nu in balbezit. Yusifov rent richting de bal. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 59%, Babasultan SK 41%.
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:2

49e minuut.
Deprez onderschept slim de pass. Deprez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Crainic de bal onder controle te krijgen. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Czerep met een sublieme pass. Yusifov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crainic. Crainic krijgt een gele kaart. Yusifov raakt geblesseerd tijdens het duel. Yusifov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Deprez geeft de bal voor. Yusifov rent richting de bal. Yusifov passt de bal zonder na te denken. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:3

61e minuut.
Guarinoni passt de bal in één keer door. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:4

62e minuut.
Švanda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guarinoni. Švanda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Švanda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rollin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Švanda passt de bal zonder na te denken. Ciemski rent richting de bal. Ciemski passt de bal in één keer door. Smolej is nu in balbezit. Smolej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Gondra komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ivankov rent richting de bal. Ivankov geeft de bal voor. Deprez is nu in balbezit. Deprez geeft een lange en hoge pass. Sangronis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rosta passt de bal met de wreef. Smolej is nu in balbezit. Prando legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prando krijgt een gele kaart. Smolej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oncea komt het veld opgelopen. Berilli komt het veld opgelopen. Zerbino komt het veld opgelopen. Gondra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

78e minuut.
Oliveira Silva controleert de bal met de borst. Berilli rent richting de bal. Berilli met een sublieme pass. Sangronis rent richting de bal. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Crainic kan de bal niet met de borst controleren. Berilli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crainic. Berilli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sangronis komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Czerep onderschept slim de pass. Czerep geeft een hoge lob. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:5

84e minuut.
Rollin passt de bal zonder na te denken. Berilli is nu in balbezit. Panarisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli onderschept slim de pass. Berilli schiet op doel. Almarza bokst de bal weg. Crainic rent richting de bal. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:6

88e minuut.
Rollin probeert de bal met de borst te controleren. Vukašević probeert naar een medespeler te passen. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli schiet op doel. Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:7

88e minuut.
Zerbino met een sublieme pass. Oliveira Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira Silva passt de bal met de wreef. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 52%, Babasultan SK 48%.
Aytemiz Alanyaspor - Babasultan SK 1:7