Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HusPas uneyspor
5-3-2 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 53.1
solid Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Cubelos is nu in balbezit. Cubelos passt de bal in één keer door. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan draait met de bal, schiet en ... Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - uneyspor 1:0

10e minuut.
Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Urbán is nu in balbezit. Urbán geeft een hoge lob. Balarezo rent richting de bal. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HusPas - uneyspor 1:1

17e minuut.
Dzikowski kopt de bal weg. Daar is Torres Belén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalyan onderschept slim de pass. Dalyan schiet op doel. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - uneyspor 2:1

18e minuut.
Berken raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gündüzer komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Akyüz trapt de bal weg. Włoszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak speelt de bal door. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Sztorc rent richting de bal. Sztorc passt de bal in één keer door. Urbán is nu in balbezit. Urbán draait met de bal, schiet en ... Dec bokst de bal weg. Daar is Balarezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balarezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HusPas - uneyspor 2:2

23e minuut.
Suchomski probeert naar een medespeler te passen. Özbalcı met een sublieme pass. Sztorc met een sublieme pass. Özbalcı geeft een hoge lob. Urbán krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Torres Belén neemt vlug de vrije trap. Sztorc kopt de bal weg. Akyüz heeft problemen om de bal te vangen. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo haalt uit met een fantastische trap. Dec bokst de bal weg.

28e minuut.
Cubelos geeft de bal voor. Speichler speelt de bal door. Włoszczak kopt de bal weg. Dalyan rent richting de bal. Dalyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Akyüz geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dalyan stond buitenspel. Bulut maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sztorc met een sublieme pass. Özbalcı speelt de bal door. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cubelos geeft de bal voor. Buitenspel voor Gündüzer. Goede buitenspelval van de verdediging. Kızılateş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urbán controleert de bal met de borst. Urbán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - uneyspor 2:3

45e minuut.
Bulut met een sublieme pass. Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bulut zijn tegenspeler op de grond. Bulut krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Tüfekçioğlu de bal. Sztorc is nu in balbezit. Sztorc passt de bal zonder na te denken. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 58%, uneyspor 42%.
HusPas - uneyspor 2:3

49e minuut.
Sztorc met een sublieme pass. Bulut met een sublieme pass. Urbán is nu in balbezit. Urbán schiet op doel. Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - uneyspor 2:4

51e minuut.
Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Belén rent richting de bal. Torres Belén geeft een lange en hoge pass. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan draait met de bal, schiet en ... Speichler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Yenilmeztürk onderschept slim de pass. Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos passt de bal met de wreef. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gündüzer is nu in balbezit. Torres Belén onderschept slim de pass. Torres Belén met een sublieme pass. Cubelos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Özbalcı passt de bal in één keer door. Włoszczak heeft problemen om de bal te vangen. Włoszczak passt de bal zonder na te denken. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Speichler bokst de bal weg.

64e minuut.
Bulut neemt vlug de vrije trap. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Urbán onderschept slim de pass. Urbán schiet op doel. Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - uneyspor 2:5

65e minuut.
Yenilmeztürk geeft een lange en hoge pass. Bulut kopt de bal weg. Zduński rent richting de bal. Zduński geeft een lange en hoge pass. Balarezo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - uneyspor 2:6

68e minuut.
Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo geeft de bal voor. Urbán rent richting de bal. Urbán schiet op doel. Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - uneyspor 2:7

73e minuut.
Akyüz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özbalcı met de inworp. Balarezo rent richting de bal. Balarezo geeft een hoge lob. Paal! Daar is Tüfekçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbán rent richting de bal. Urbán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - uneyspor 2:8

80e minuut.
Kızılateş probeert de bal aan de voet te houden. Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos speelt de bal door. Dalyan rent richting de bal. Dalyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dec met een harde bal richting middenveld. Włoszczak is nu in balbezit. Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Konuşkan geeft een hoge lob. Torres Belén kopt de bal weg. Włoszczak met een sublieme pass. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Speichler bokst de bal weg.

89e minuut.
Bulut is nu in balbezit. Cubelos onderschept slim de pass. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Dalyan rent richting de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 54%, uneyspor 46%.
HusPas - uneyspor 2:8