Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor HusPas
Attack Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
54.2 gemiddelde waardering 43.3
very good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaramillo met een snelle inworp. Bulut heeft problemen om de bal te vangen. Dalyan rent richting de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ... Speichler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sztorc is nu in balbezit. Sztorc passt de bal zonder na te denken. Janiaczyk rent richting de bal. Janiaczyk probeert naar een medespeler te passen. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Włoszczak rent richting de bal. Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. Dalyan rent richting de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ... Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - HusPas 0:1

19e minuut.
Włoszczak kopt de bal weg. Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos passt de bal met de wreef. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Suchomski passt de bal in één keer door. Inworp. Dzikowski met de inworp. Cubelos geeft de bal voor. Dalyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - HusPas 0:2

27e minuut.
Speichler met een sublieme pass. Cubelos rent richting de bal. Cubelos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dalyan de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Sztorc passt de bal in één keer door. Włoszczak geeft een lange en hoge pass. Berken kopt de bal weg. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Sztorc kopt de bal weg. Daar is Janiaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janiaczyk speelt de bal door. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán schiet op doel. Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Özbalcı passt de bal zonder na te denken. Sztorc probeert naar een medespeler te passen. Kızılateş speelt de bal door. Balarezo heeft problemen om de bal te vangen. Balarezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Janiaczyk rent richting de bal. Janiaczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Yenilmeztürk de bal. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bulut kopt de bal weg. Yenilmeztürk heeft problemen om de bal te vangen. Urbán is nu in balbezit. Balarezo rent richting de bal. Balarezo schiet op doel. Dec bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 51%, HusPas 49%.
uneyspor - HusPas 0:2

53e minuut.
Urbán is nu in balbezit. Włoszczak onderschept slim de pass. Włoszczak geeft de bal voor. Dalyan rent richting de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Bulut kopt de bal weg. Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Włoszczak is nu in balbezit. Włoszczak passt de bal in één keer door. Torres Belén is nu in balbezit. Dalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Speichler bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Włoszczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Urbán schiet op doel. Dec speelt de bal door. Cubelos kopt de bal weg. Klungelig pakt Urbán de bal. Urbán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Balarezo is nu in balbezit. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - HusPas 1:2

68e minuut.
Cubelos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dalyan de bal. Dalyan passt de bal met de wreef. Berken is nu in balbezit. Berken draait met de bal, schiet en ... Speichler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Włoszczak speelt de bal door. Berken rent richting de bal. Berken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kızılateş passt de bal zonder na te denken. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo passt de bal met de wreef. Urbán rent richting de bal. Urbán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dec bokst de bal weg.

79e minuut.
Torres Belén geeft een hoge lob. Włoszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. Dalyan rent richting de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ... Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cubelos rent richting de bal. Cubelos probeert naar een medespeler te passen. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan schiet op doel. Daar is Suchomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 61%, HusPas 39%.
uneyspor - HusPas 1:2