Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
küçükkuyuspor Risus
352 Tactiek 3-5-2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


5e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Yardımcı onderschept slim de pass. Yardımcı met een sublieme pass. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vondrášek de bal. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ... Minh Tiến bokst de bal weg.

29e minuut.
Pintea geeft een hoge lob. Natarelli geeft een lange en hoge pass. Diev kopt de bal weg. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tcheuko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diev is nu in balbezit. Pintea verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea geeft een hoge lob. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Tuptyński is nu in balbezit. Águstsson onderschept slim de pass. Águstsson geeft een lange en hoge pass. Garştea springt en kopt de bal. Tüfekçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Risus 1:0

43e minuut.
Natarelli probeert naar een medespeler te passen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bragagni. Bragagni krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Otero raakt geblesseerd tijdens het duel. Yardımcı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ielejnieks kopt de bal weg. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy geeft een lange en hoge pass. Diev krijgt zijn hoofd ertegen. Minh Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vondrášek kopt de bal weg. Otero rent richting de bal. Otero schiet op doel. Backeljauw probeert de bal aan de voet te houden. Minh Tiến maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
küçükkuyuspor - Risus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: küçükkuyuspor 52%, Risus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
küçükkuyuspor - Risus 1:1

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Pintea de bal onder controle te krijgen. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Diev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero is nu in balbezit. Backeljauw legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Otero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yardımcı neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
küçükkuyuspor - Risus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: küçükkuyuspor 57%, Risus 43%.
küçükkuyuspor - Risus 1:2